2777
2789
عنوان

پروتز سینه

247 بازدید | 17 پست

خانم ها من سایز سینه هام کمتر از 60 و اینک خیلی شل و افتاده 😭اصلا اعتماد ب نفس ندارم همش احساس میکنم بدنم رشته خیلی ناراحتم ، حتی تو رابطه زناشویی ب مشکل برخوردیم شوهرم همش فیلم سینه بزرگ ... نگاه میکنه سرد شده با من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عوارض نداره ؟

بابا بزرگش دردسره واقعا همش باید پوشیده باشی

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
میگه ۶۰ بنده خدا حالا یکم پروتز بذاره

درسته حق داره ولی ۷۵ خوبه کلی میگم بزرگترش خوب نیست

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
46.47 عزیزم قدمم 161

پس شما اگه وزنتو بیشتر کنی حتما سایز سینه هاتم بیشتر میشن قشنگم خیلی جا داری بنظرم برو باشگاه و از مربی برنامه بگیر و استارت حجم و بزن اگه یوقت از اون نتیجه نگرفتی بعد برو سراغ عمل

حالم مثل عنکبوتیه که نمیدونه چیتار کنه:”(

پس شما اگه وزنتو بیشتر کنی حتما سایز سینه هاتم بیشتر میشن قشنگم خیلی جا داری بنظرم برو باشگاه و از م ...

باشه عزیزم همین کار رو میکنم امروز میرم دکتر تغذیه بعد باشگاه و رژیم