2777
2789

بچه ها دارم ب اذیتای خانوادم فکر میکنم انقدر فشار عصبی روم هست معده م درد گرفته هستید تعریف کنم ی کوچولو ؟

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بعد نامزدی با خانوادم ب مشکل خوردم شدیدا. هرجور شده میخاستن باعث طلاقم بشن با دعا جادو با تهمت ب شوهرم .نتونستن و من بدون عروسی اومدم خونم .جهازمو چیده بودم. ی سری خورده ریز و وسایل عقدم مثل کیف و کفش عقدم لباس و چادر و دسته گلم ی سری وسایل کارم مونده بود .

حالا دو ماه قبل عروسی دعوت بودم پیغام دادم ک لازم دارم بفرستید واسم .فرستادن اما مثلا کفش عقدم دادن کیفشو ندادن .از این کله قند کوچیکا ک سر عقد میسابن یکی شو ندادن دسته گلامو ندادن. وسایل کارم ندادن . عوضش یه چمدون گنده لباس دادن باز کردم دیدم پرررر از لباسای کهنه ک حتی نصفش واس من نیست بعد لباسای نو ک بعد عقد گرفتم و نپوشیدم نفرستادن . الان چند روزع رفته رو مغزم ک پیامک بزنم ی جوری بگم من یادگاری های عقدم میخام . نگید خودت برو چون اگه میخاستمم برم با این آت آشغال فرستادنشون خودمم بخام برم شوهرم نمیذاره . 

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

تعریف کن

کردم

من بعد نامزدی با خانوادم ب مشکل خوردم شدیدا. هرجور شده میخاستن باعث طلاقم بشن با دعا جادو با تهمت ب ...

عجب خانواده ای داری😤آه بیخیالش شو فدای سرت ایشالا انقد پولدار شین بخری دوباره 

شوهرم اونروز گفت همینا ک فرستادن هم بریز دور شبیه شو واست میخرم . اما نمیتونم وسایل عقدمو بیخیال بشم خاطره دارم ازشون 

میدونی اگه لج کرده باشن مثلا نداده باشن . یا با خودشون گفتن چندتاشو نگه داریم تا خودش نیومده نفرستیم میگم ولش کن 

اما من ی خواهر زاده نفهم و خرابکار داشتم تصور اینکه داده باشن دست اون خراب کرده باشه حالمو بد میکنه . دلم میخاد پیامک بزنم ب بابام چون میدونم مامانم و خواهرام خیلی بیشعورن باز بابام شاید عاقل تر باشه و خبر نداشته باشه از کارشون 

شوهرم اونروز گفت همینا ک فرستادن هم بریز دور شبیه شو واست میخرم . اما نمیتونم وسایل عقدمو بیخیال بشم ...

زنگ بزن اره

ولی اگ ندارن با گفتن دادیم خاهرت ناراحت نشو هیچی هم نگو عوضشون میخری فدای سرت 

وضع مالیم اوکیه .بخوام صد برابر اونارو میخرم . اینا فکر میکنن من بدبخت و محتاجم کلی لباس کهنه فرستادن واسم . بخدا همونطور لباسارو ریختم دور حتی اونایی ک نو بودن .الان فقط عصبیم خیلی عصبیم . و حس میکنم ب هدفشون رسیدن و حرصم دادن .منم میخام اذیت کنم .پیام بدم اگه نفرستادن ی استوری بذارم واس فک فامیلام ک هی پیغام میدن برو آشتی کن برو فلان کن و فک میکنن من مقصرم

من کارنامه پسرم رو دیدم بی خواب شدم

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
زنگ بزن ارهولی اگ ندارن با گفتن دادیم خاهرت ناراحت نشو هیچی هم نگو عوضشون میخری فدای سرت

نمیتونم بیخیال باشم ‌. دختر میگم یادگاریه . شعور ندارن نمیفهمن یادگاری چیه؟ بعد بخدا تک تک چیزایی ک میگمو خودم خریده بودم . ی قرون تو جهازم کمک نکردن حتی . واس همین میسوزم .اگه اونا خریده بودن میگفتم پول خودشونه نخاستن بدن

نمیتونم بیخیال باشم ‌. دختر میگم یادگاریه . شعور ندارن نمیفهمن یادگاری چیه؟ بعد بخدا تک تک چیزایی ک ...

بهشون بگو پس بدین وگرنه با پلیس میام دنبالتون 

حالا ک اینطوریه هر طوری شده برو پس بگیر 

نمیتونم بیخیال باشم ‌. دختر میگم یادگاریه . شعور ندارن نمیفهمن یادگاری چیه؟ بعد بخدا تک تک چیزایی ک ...

روح و روانت از اون وسایل مهمتره

بیخیالشون شو

💜💜💜  لایک ممنوع  💜💜💜

وضع مالیم اوکیه .بخوام صد برابر اونارو میخرم . اینا فکر میکنن من بدبخت و محتاجم کلی لباس کهنه فرستاد ...

ن استوری نکن من ک میگم‌بیخیال شو بزار بیشتر بسوزن ولی برو وسایلتو بگیر ازشون

چرا باهات اخه بعد نامزدی قهر کردین 

مامانت چی میگه؟

زنگ بزن ارهولی اگ ندارن با گفتن دادیم خاهرت ناراحت نشو هیچی هم نگو عوضشون میخری فدای سرت

کار من از ناراحتی گذشته . من  به تهش رسیدم . من دنبال یه چراغ سبز بودم واس آشتی .بخدا میگفتم ببینم اگه وسیله هامو بخوام چ رفتاری میکنن . وقتی گفتن میفرستیم واست شوهرمم گفت بیا ببین اونا مشکلی باهات ندارن و حرفتو گوش دادن . بعد ک اوردم دیدم چیا فرستادن شوهرمم برگشت گفت واس خاطر این آت آشغالا چهار نفرو علاف کردی برن وسیله هاتو بیارن؟؟ 🤣 

کلا شوهرم خیلی خوبه اما اونجا حس کردم به اونم برخورده