2789
عنوان

عمل بواسیر 😂😂😂🤦🏻

258 بازدید | 11 پست

اقا ما تمام طایفه مون بواسیر دارن یعنی نمیدونم چرا این ژن لعنتی تو همه مون هست 

تمام خانواده ام الان بواسیر دارن😂نخندین تروخدا 

منم مجردم هنوز ولی دارم یبوست هم نمیشم که بگم از اینه 

حالا یه سوال لیزر بواسیر درد داره؟؟ کسی انجام داده؟

یه جوجه تیغی پیدا کنین،کل فامیل هرکس دوتیکه از گوشتش رو کباب کنین بخورین،تو یه هفته نیست میشه کلا

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه جوجه تیغی پیدا کنین،کل فامیل هرکس دوتیکه از گوشتش رو کباب کنین بخورین،تو یه هفته نیست میشه کلا

چطور میشه باورکرداخه ببخشید چه ربطی داره ؟

از وقتي با نى نى سايت آشناشدم يادم نميام از ٢شب زودترخوابيده باشم 🥴🤕
چطور میشه باورکرداخه ببخشید چه ربطی داره ؟

نمیدونم 

میگن خدا درمان. هر بیماری رو تو طبیعت آفریده ،گوشت این یه جور پاکسازی عامل بواسیر هست

داداش و آبجیم۳سال پیش خوردن خوب شدن 

طوری بود که خواهرم از درد گریه میکرد و داروخانه اثری نداشتن

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
نمیدونم میگن خدا درمان. هر بیماری رو تو طبیعت آفریده ،گوشت این یه جور پاکسازی عامل بواسیر هستداداش و ...

اتفاقا منم دارم وچندساله باهاش مدارا میکنم چجوریه گوشتش بدمزه نیست یا چندش؟

برای ارترز ورماتیسم هم چیزی میدونید که خوب باشه عزیزم؟

اتفاقا منم دارم وچندساله باهاش مدارا میکنم چجوریه گوشتش بدمزه نیست یا چندش؟برای ارترز ورماتیسم هم چی ...

نه بابا،خواهرم میگه همسرم بهم گفت گوشت گنجشکه و متوجه نشدم خوردم،چون اگه میدونست نمی‌خورد عمرا 

ببین یکی ببره وکباب کنه و تو بخور 

نه متاسفانه مامان خودم دوتاشم داره اینارو نمیدونم

نه بابا،خواهرم میگه همسرم بهم گفت گوشت گنجشکه و متوجه نشدم خوردم،چون اگه میدونست نمی‌خورد عمرا ببین ...

باشه ممنونم عزیزم

من انجام دارم . بستگی به درجش داره. اگه درجش زیاده واقعا دردش زیاده ولی بعد دو هفته یا سه هفته خوب خوب میشی . اما اولش با امادگی برو که تو ذوقت نخوره بدون درد نیست. ولی بعدش خیلی راحت میشی من خیلی راضیم