2789
عنوان

زیگیل تناسلی

235 بازدید | 15 پست

سلام دخترا شبتون بخیر.. یه سوال نصفه شبی خیلی درگیرم کرده.. یک سری زائده هایی رو‌ واژنم به وجود اومده ۳ روزه .. خیلی خارش و سوزش داره و دارم اذیت میشم.. نمیدونم چیه.. احتمال دادم زگیل تناسلیِ🥺🥺تو گوگل کلی سرچ کردم..  حالا تا فردا برم دکتر.. خیلی برام سوال شده .. که واقعا بیماری جدی هست؟؟ کسی چیزی میدونه؟؟ خیلی ترسیدم. بعد اینکه میگن از راه رابطه جنسی منتقل میشه‌.. همسر من که نداره.. میشه آدم خودش مبتلا بشه بهش.. بعد این ویروس Hvpکه برای زیگیل تناسلی هست خطرناکه خیلی؟؟😪😪

امکان داره قارچ باشه و اینکه وقتی شریک جن.سی از یکی بیشتر بشه امکان انتقال این بیماری ها زیاده

یعنی قارچ چنین علائمی داره؟؟ و من که فقط با همسر خودم هستم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی قارچ چنین علائمی داره؟؟ و من که فقط با همسر خودم هستم

حالت گوشتی داره ؟ 

نگران نباش زگیل نیست 

یا عفونته یا قارچه 

نه تنها از اینکه شریکتون بیشتر از یکی بشه

بلکی از رعایت نکردن بهداشت هم این بیماری ها ایجاد میشن

شورت رو روزی دو بار عوض کنید حداقل 

بعد از هر بار دستشویی رفتن خودتون رو با یه پارچه تمیز استریل یا دستمال کاغذی خشک کنید 

ببین معذرت میخوام زگیل شبیهه کلم سفید میمونه 

من خودم یه بار فکر کردم گرفتم بعد دیدم جوشه

برادرمم فکر می‌کرد گرفته بعد دکتر رفت گفت خال ریزه که اون قسمت در اومده

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
حالت گوشتی داره ؟ نگران نباش زگیل نیست یا عفونته یا قارچه نه تنها از اینکه شریکتون بیشتر از یکی بشهب ...

حآلت گوشتی بودنش رو نمیدونم واقعا تشخیص بدم ولی نه انگار .. یک برآمدگی کوچیک مثل جوش ماننده.. 

تعدادش از دیروز خیلی بیشتر شده و همه جای واژنم پر شده.. معذرت میخوام بیان میکنم.. ترشح واژنم خیلی زیاد شده به قدری که وقتی از خواب بیدار شدم پری روز فکر کردم پریود شدم اما بعد دیدم که ترشحع.. ترشحاتم خیلییی زیاده و قشنگ لباس زیرم خیس میشه و بوی بدی هم داره..  خارش شدید داره و موقع ادرار کردن هم به خاطر بر خورد ادرار با اون نواحی سوزش شدیدی داره

شبیه عکس راستی نیست.. مثل عکس سپت چپی هست حالت برآمدگی و صورتی رنگ اما سرش سفید نیست و حالت جوش نداره.. 

اگر جوش باسه مگه می‌شده‌اند خارش و ترشح و سوزش داشته باشه

شبیه عکس راستی نیست.. مثل عکس سپت چپی هست حالت برآمدگی و صورتی رنگ اما سرش سفید نیست و حالت جوش نداره.. 

اگر جوش باسه مگه می‌شده‌اند خارش و ترشح و سوزش داشته باشه

حآلت گوشتی بودنش رو نمیدونم واقعا تشخیص بدم ولی نه انگار .. یک برآمدگی کوچیک مثل جوش ماننده.. تعدادش ...

زگیل نیست فردا حتما برو دکتر 

این ترشحات زیاد و بد بو عفونته و اون دونه ها هم قارچه 

همش اوکی میشه نگران نباش بهداشتتو رعایت کن 

حآلت گوشتی بودنش رو نمیدونم واقعا تشخیص بدم ولی نه انگار .. یک برآمدگی کوچیک مثل جوش ماننده.. تعدادش ...

اینایی که گفتی شبیه علاعم تبخال تناسلی هست آن شالله که خیره و خوب بشی. تو گوگل بزن تبخال تناسلی عکسش ببین