gheshmasali مدیر استارتر عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 2817 عنوان عمل بینی 37 بازدید | 5 پست من میخوام انجام بدم ولی بخاطر تیروئید کنسلش کردن گفت باید بیاد زیر ۵ تیروئیدم ۱۰ هستش به نظرتون پایینم بیاد بازم خطر ناکه تو چندروزفهمیدم حامله ام تو چندروز فهمیدم سقط شده 😪 1403/05/14 | 02:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نگین۱۰۳ عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 537 گلم روی به هوش اومدنتون تاخیر نداشت؟من حالت خفگی و تنگی نفس دارم با تیروئید میترسم خطرناک باشه
gheshmasali مدیر استارتر عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 2817 گلم روی به هوش اومدنتون تاخیر نداشت؟من حالت خفگی و تنگی نفس دارم با تیروئید میترسم خطرناک باشه ن عزیزم از همه زودتر به هوش اومدم اصلا نترس فقط داروتو بخور تیروئیدتو کنترل کن تو چندروزفهمیدم حامله ام تو چندروز فهمیدم سقط شده 😪
نگین۱۰۳ عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 537 ن عزیزم از همه زودتر به هوش اومدم اصلا نترس فقط داروتو بخور تیروئیدتو کنترل کن عددش خوبه کم کارم من فقط احساس میکنم از بس دست زدم به گلوم انگار برآمدگی اینجا شده البته وقتی سرمو ببرم بالا مشخصه
gheshmasali مدیر استارتر عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 2817 عددش خوبه کم کارم من فقط احساس میکنم از بس دست زدم به گلوم انگار برآمدگی اینجا شده البته وقتی سرمو ب ... ن عزیز اصلا ترس نداره بد به دلت راه نده تو چندروزفهمیدم حامله ام تو چندروز فهمیدم سقط شده 😪