2777
2789
باید صبح پنج و نیم بیدار شم سریع صبحونه بخورم برم بیمارستان جلسه ی آخر شیمی درمانیمه بی خوابی زد ب س ...

وااااای چقدر خوشحاااال شدم از اینکه گفتی جلسه ی آخر شیمی درمانیمه 

اصلا نمیشناسمت ولی احساس کردم یکی از نزدیکای خودم جلسه آخرشه واقعا خوشحال شدم 

انشالله عاااااالی پیش میرهههه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس چیشده

اینکه منو عشقم برا هم نباشیم  داره دیونه م می‌کنه    تاپیکم هس

توروخدا دعام کنید خدا علی رو به من بده و قسمت هم باشیم 🥺 خیلی به دعاتون نیاز دارم😭🥺🙏🏻💔شده ی صلوات بفرستید و از خدا بخواهید برا هم باشیم🥺 اجرتون با خدا،اللهم صل علی محمد و آل محمد🌸

وااااای چقدر خوشحاااال شدم از اینکه گفتی جلسه ی آخر شیمی درمانیمه اصلا نمیشناسمت ولی احساس کردم یکی ...

بازم مثل همیشه نی نی سایتیا بهم لطف دارن آخه چقد مهربونید شما❤️😘✨💐فدای مهربونت عزیزم اره خیلی حس خوبی دارم با این که هفته ی پیش رو بابت شیمی درمانی حالم بده ولی چون آخریشه یه ذوقی تو دلمه🤩😍

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه

اینکه منو عشقم برا هم نباشیم داره دیونه م می‌کنه تاپیکم هس

دیگ بسپر ب خدا دیگ

واقعا نمیشه کاری کرد 

تا خدا نخاد میشه 

چون خیلی چیزا به ذهنم میاد چیزی نمیتونم بنویسم !!!
به حق این ماه به سلامتی و دل خوش آخرین بار که میری و زود و با سلامتی کامل برمیگردی 🪷

فدای مهربونت ممنونم گلم🤩💐✨😘

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه

من کلا با خانوادم فرق دارمهمیشه میگم مامان مطمئنی منو از بیمارستان اشتباهی نیاوردین 😃

😂😂😂 

دیگ بسپر ب خدا دیگواقعا نمیشه کاری کرد تا خدا نخاد میشه

آره واقعا    با حرفت آروم شد  خدا دلتو آروم کنه

توروخدا دعام کنید خدا علی رو به من بده و قسمت هم باشیم 🥺 خیلی به دعاتون نیاز دارم😭🥺🙏🏻💔شده ی صلوات بفرستید و از خدا بخواهید برا هم باشیم🥺 اجرتون با خدا،اللهم صل علی محمد و آل محمد🌸

آره واقعا با حرفت آروم شد خدا دلتو آروم کنه

قربونت برم ❤️ دیگ ب اندازه کافی گریه کردی الان دیگ کاری از تو ساخته نیس پس سعی نکن ب خدا زور بگی و...