2777
2789
عنوان

شیر اسب برای شیرخوار

1390 بازدید | 13 پست

خانوما سلام لطفا اگه کسی تجربه ای از دادن شیر اسب به شیرخوار داره ممنون میشم راهنمایی کنه

پسرم ناارومه ۲/۵ ماهشه و شیرخشکیه متخصص اطفال براش تجویز کرده که پنج شب از ساعت ۱۰شب تا ۳ صبح شیر اسب بخوره و این تایم خودم اصلا کنارش نباشم حتی تو یه اتاق و حال هم نباشیم هر کدوم محیط و اتاق جدا این توضیحاتو منشی داد نشد که علتشو بپرسم در کل به طب سنتی اعتقاد چندان ندارم و این تجویز پزشک مرددم که انجام بدم یا نه از اونجایی هم که شیر اسب رو نباید جوشوند میترسو الودگی و بیماری ای برای بچه بوجود بیاد چون خیلی کوچیکه ممنون میشم اگه تجربه ی مشابه دارین راهنماییم کنین

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا حالا نشنیده بودم....دکتر دیگه ای ببر

خیلی دکتر معروف و متخصصیه همه ی علائم بچه رو قبل اینکه خودم بگم میگفت😑همین که تشخیص اینقد دقیقی داشت مرددم کرده وگرنه اصلا فکرشم نمیکردم

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

معلومه که آلوده اس نباید بدی ...چرا بچه ی کوچیک رو میبری طب سنتی...ببر فوق تخصص کودکان

بخدا دیوونه نیستم ببرم طب سنتی وقتی قبول ندارم فوق تخصص اطفال و نوزادان این حرفو زد

اسم دکترش کیه دکتر شکیبا یزد؟

اره عزیزم

واقعا چطور جرات می‌کنی بهش میخوای بدی .خب همه بچه ها اوایلش نارآروم هستند .یبوست داره یا چی یه کم تو ...

نه عزیزم ندادم اون موقع چهار پنج ماهش بود تا الان که یکسال و نیمه جز شیر خشک و شیر گاو مخصوص کودک هیچ شیر دیگه ای نخورده

اگر ایشون هستند به نظرم دکتر خیلی عالی و فهمیده ای هستن . بچه های یکی از همکارام از ۴ ماهگی تا سه سا ...

باز هم هرکسی خودش میدونه اگر خودتون صلاح میدونید و مشورت متخصصان دیگر اطفال بدید. من از یه متخصص اطفال دیگه هم پرسیدم گفتن مشکلی نداره ولی از شیش ماهگی

2790
2778
2791
2779
2792