2777
2789
عنوان

یه خواستگاری سر و سنگین چجوریه

157 بازدید | 16 پست

من ماه پیش یه خواستگار داشتم و همو میخاییم

اول زنگ زدن به پدرم و گفتن باهاتون یه کاری داریم و میخواییم حضوری بهتون بگیم پدرم گفت امشب نمیتونم  و میخام برم جایی و‌فلان

فردا شبش دوباره زنگ زدن و گفتن چند دقه حضوری ببینیمتون ، امدن دم در و  پدرم رفت و دم در گفته بودن قضیه رو و خواستگاری کرده بودن و رفتن و منتظر جواب موندن

(اینجا رسمه ک اول یه بار از بزرگترها خواستگاری میکنن و اگه جواب مثبت بود بعد خواستگاری رسمی رو میان)

بعد من زنداداشم میگه اصلا خوب و سر و سنگین خواستگاری نکردن😐

چیکار باید میکردن دیگ؟😐هرچی منو میبینه میگه اینو وای بزنم تو سرش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب حالا سر و سنگین هیچی آخرش جیشد اومدن؟ بحث ۱ ماه پیشه زنداداشتم از رو حسادت داره میگه زن داداش واس ...

اخرش خانوادم بدون اینکه نظز من مهم باشه رد کردن و قراره پارتنرم ماشین بخره و دوباره بیان بعد اربعین 

ب خدا ی جوری انگار دلسوزی میکنه ک من شک میکنم واقعیه یا الکی 

ما هم واسه داداشم رفته بودیم خاستگاری (فامیل بودیم) همه راضی بودن زن داداش عروس خودشو داشت جر میداد که چرت دسته گلشون کوچیک بوده چرا با پراید اومدن خاستگاری.. چرا.... 

حالا شوهره زن داداشه با شلوار کردی تو محل میگرده😏

امان از زنداداشا😐انقدر بدم میاد نخود هر آشی میشن مگه خودت خونواده نداری اصلا اجازه ندین کسی دخالت ک ...

اصلااا من خونوادم نگفتن درست خواستگاری نکردن و فلان 

نمیدونم چرا این گیر داده 

حالا هرچی میگه من با اره و باشه و سر تکون دادن جواب میدم ک دیگ ادامه نده 

ما هم واسه داداشم رفته بودیم خاستگاری (فامیل بودیم) همه راضی بودن زن داداش عروس خودشو داشت جر میداد ...

واییی😑😑

حالا من نظراتش اصلا واسم مهم نیس ولی دلم میخاد خفش کنم 😑😑

اصلااا من خونوادم نگفتن درست خواستگاری نکردن و فلان نمیدونم چرا این گیر داده حالا هرچی میگه من با ار ...

نه بابا اصلا ازش نظر نخواه فک کنه چه خبره... وقتی خودت طرفو دوست داری و قصدتون جدیه 

عروس ما انقدر از داداش من سرد شده بود و بداخلاقی میکرد آخر خودش گفت زن داداشم میگه برات باید اینکارا رو کنن

نه بابا اصلا ازش نظر نخواه فک کنه چه خبره... وقتی خودت طرفو دوست داری و قصدتون جدیه عروس ما انقدر از ...

نههه من اصلا اینجوری نیستم 

پارتنرمو از الان میشناسم و واسه ثانیه به ثانیه گذروندن زمان هامون برنامه داریم و در نهایت مهم اینه به دل اصل کاری بشینه همه کاراش و‌ واقعا ب اون ربطی نداره

نههه من اصلا اینجوری نیستم پارتنرمو از الان میشناسم و واسه ثانیه به ثانیه گذروندن زمان هامون برنامه ...

انشالله خوشبخت بشین عزیزم😍واسه دختر منم دعا کن با یه نفر تو رابطس 

انشالله خوشبخت بشین عزیزم😍واسه دختر منم دعا کن با یه نفر تو رابطس

مرسیی گلم 

انشالله که خدا همه چیو دقیفا باب میل دخترتون واسش بچینه🥺🌹

چه مامان با درک و فهمی واقعا ، بمونید براش:)

مرسیی گلم انشالله که خدا همه چیو دقیفا باب میل دخترتون واسش بچینه🥺🌹چه مامان با درک و فهمی واقعا ، ...

فداتشم عزیزم

خیلی نگرانشم... همسرم خیلی تعصبیه دخترمو خیلی محدود میکنه خودم مجبورم ببرمش طرفو ببینه دورادور هواسم بهشون هست... پسره قصدش ازدواجه با خودمم حرف زده

فداتشم عزیزمخیلی نگرانشم... همسرم خیلی تعصبیه دخترمو خیلی محدود میکنه خودم مجبورم ببرمش طرفو ببینه د ...

معمولا پدرا همینن 

دخترتون چند سالشه ؟ من ۱۷ سالمه 

باز خوبه هواشو دارین 

من یک سال و‌پنج ماهه ندیدمش 🙂