2821
2789
عنوان

شیامی دارین

122 بازدید | 13 پست

گوشی شیامی خریدم نزدیک دو هفتس امشب پرش انتن پیدا کرده بالا نمیاد حالت پرواز کیزارم برمیدارم خطاش میاد باز همونجور میشه مبپره انتناش چیکارکنم 

﮼من متولدهزاروسیصدو هرلحظه خندیدنشم♥️ ֶ֢‎‎‎‎🫂🤭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شاید مشکل از سیمکارت باشه 

از خون جوانان وطن لاله دمیـده 🥀🩸🥀 ......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

یه سری تنظیمات شبکه داره تو گوگل سرچ کنی راه حلش هست واسه من نت هم قطع میشد تا چندساعت

اخه جاییشو هم دیت نزدم بگم خراب کردم خودش اینطور شد

برو‌ تنظیمات قسمت شبکه اونجا تنظیم کن گوشیت ریجستریش به اسم خودت سیمکارتت چی اگر نه غیرفعال میکنه هم ...

کارتنشو‌هنوز بهم ندادن

منم هرچی دانلود میکنم میگه فایل باز نشد 

با بلوتوث هم خواستم قند شکن بزارم باز میگه فایل باز نشد کسی میتونن کمک کنه؟

به حریم خلوت خود شبی چه شودنهفته بخوانیم به کنار من بنشینی و به کنار خود بنشانیم؟ خدایا شکرت بابت همه چیز ببخشید بعضی وقتا ناامید میشم یا خیلی بابت شرایط نق میزنم ولی لطفا همیشه همراه خودم و خانوادم باش الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها .یا امیرالمؤمنین یا علی .این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

سیمکارتام درسته الان چندساله دارمشون همین امشب

ربطی نداره، خب شاید تازه اینجوری شده، اتفاقا چون میگی قدیمی ان احتمالش بیشتره 

منم سیمکارت قبلیم که مال خیلی وقت پیش بود خود بخود غیرفعال شد رفتم دفاترخدماتی جدید گرفتم 

از خون جوانان وطن لاله دمیـده 🥀🩸🥀 ......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز