2777
2789
عنوان

پسرم پیرم کرده

727 بازدید | 41 پست

یجورایی بیش فعاله،چهارسالشه،منم از شوهرم جدام ،با پسرم تنهام ،هفته ای دو روز میرم خونه بابام 

امروز از صبح بیدار شده گریه و جیغ ،روانیم کرد،تی وی از صبح تا شب برنامه کودک ،گوسی هم داره انواع اقسام بازی ،اسباب بازی همه چی داره 

ولی نمی‌ذاره من یه آهنگ بذارم گوش بدم داد میزنه میگه قطعش کن ،با هدست هم نمی‌ذاره 

فیلم نمی‌ذاره ببینم میگه صداشو کلا قطع کن 

به صدا حساس نیست خودش کلا با ولوم بالا نگاه می‌کنه برنامه کودک 

نمی‌ذاره من نفس راحت بکشم 

مغزم درد می‌کنه خستم کرده بیچاره م کرده 😭از لحظه تولدش روزگارم سیاهه

...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگر پسرت خدا نکرده بیس فعال باشه تازه اول ناراحتی هست 

پسر من یازده سالشه هر روز کارم گریه هست واز خدا می‌خوام مرگم بده این بچه خوب بشه 

یعنی راه کرده زندگی ندارم آرامش ندارم آدم نمونده حتی شوهرم سر این بچه بهم حرف نزده باشه آخرش میگن بلد نبودی تربیت کنی آخه اصلا بچه دست خودش هست که تربیت بشه 

میبینم می‌سوزم به خدا التماس میکنم دیگه مرگ از خدا می‌خوام 

اینهمه تی وی و گوضی براش بد نیس؟ بدترش نکرده؟

برنامه کودک نگاه نمیکنه مثل آدم ،فقط میگه کانال عوض نکن ،۲۴ی رو مخ منه ،گوشی هم افتاده یه گوشه مگه چی بشه بازی کنه 

منظورم اینه امکانات در اختیار شه اما ول کن من نیست

...
بیش فعالی تشخیص خودمه دکتر نبردم اصلا ،فقط می‌دونم خیلی آزار میده ادمو

پس هیچی. چون همین نمونه ک تعریف کردی کلی سبک غلطو اشتباه توش بود ک هربچه ای اینجوری ممکنه اینکارا و لجبازیارو بکنه.  بعد بیشتر باهاش رفیق باش بیرون بازیای حرکتی شاید داستان جدایی و قبلش هم روش تاثیر گذاشته

parasoo1989@
چقدر رو دادی بهش.به حرفش توجه نکن خودش بیخیال بشه

نمیشه بچه جلوت جیغ و داد کنه اما بی خیالش باشی،من روانی مطلقم ،دیگه باید خودم برم دکتر دارو مصرف کنم 

...

نباید بهش توجه کنی بچه وقتی دید با دادو گریه میتونه به چیزی که میخاد برسه مشخصه برای همه چیز اینکارو انجام میده باید بهش توجه نکنی تا فردا صبحم میخاد گریه کنه چند بار که اینکارو کردی عادی میشه براش کارِ توهم راحت تر میشه فقط وقتی داره گریه میکنه واسه کاری که تو میخای انجام بدی نباید نه بهش چیزی بگی نه توجه کنی تا وقتی گریش قطع بشه یا اگه خیلی سلیطه بازی در آورد بگی تا وقتی با صدای قرمز(بلند)صحبت میکنی نمیشنوم صداتو آرومم شد تو میگی من میخام نگاه کنم با گوش بدم همه حق اینو دارن کلا بچه ها بالای دوسال باید صبر بهشون آموزش داده بشه نه که همه چیزو واسه خودشون بخان در واقع شما این بلارو سرش آوردی

برنامه کودک نگاه نمیکنه مثل آدم ،فقط میگه کانال عوض نکن ،۲۴ی رو مخ منه ،گوشی هم افتاده یه گوشه مگه چ ...

بله بچه چهارساله هنوز دلش میخواد مامان باباش باهاش بازی کنن‌ دوسه ساعت. اونو تقسیم بندی کن. اول ی نیم ساعت کاامل حواست بهش باشه بدون گوشی و تی وی. بعد ی ذره خودش بازی کنه باز ب نیم ساعت دیگه. تو تایم بازی حواست بهش باشه کامل ک اونم حس کنه اینو سیرشه ی مقدار

parasoo1989@
نباید بهش توجه کنی بچه وقتی دید با دادو گریه میتونه به چیزی که میخاد برسه مشخصه برای همه چیز اینکارو ...

انقدر گریه می‌کنه ،بعد می‌ره اسباب بازیاشو پرت می‌کنه تو صورتم 

میرم تو اتاق درو می‌بندم میاد حمله می‌کنه لگد میزنه به در ،خب مستأجرم اینجا ،

...