2777
2789
عنوان

لعنت به عشق😭

155 بازدید | 2 پست

سلام بچه ها من تک فرزندم توی یه خانواده معمولی پدر کارگر و مستاجر و وضع مالی تقریبا ضعیف ۹سال با یه پسری در ارتباط بودم عاشقانه و با تفکر ازدواج ولی خب جا زد و با وجود تمام عشقم رفت ۲سال از ماجرا میگذره و من الان کاراموز وکالتم رفتم سرکار و اونجا با یه اقایی اشنا شدم بشدت مهربان و همفکر و‌....واقعن بهشون علاقمند شدم و هی داره بیشتر میشه اوضاع مالی خوبی دارن و این اعتمادبنفسمو کم کرده+ یه شکست عشقی تجربه کرده و با من رفیقانه داره پیش میره همه چیزو تعریف میکنه برام و.... میخام بگم ک علاقمندیم یه طرفس با وجود اینک هی میگه خوبه ک هستی، وقتی نیستی دلتنگتم، نمیدونم جومون قشنگ شده وقتی اومدی و تو دختر خوبی هستی ولی با وجود همه اینا شدت عشق قبلیش خیلی پررنگه و اصلا ب من فکرم جتی نمیکنه از اینورم من دارم هی علاقمندتر میشم 😭😭😭😭 نمیدونم چکار کنم و ب این فکر میکنم از اون محیط با وجود کار پیدا نکردن و دردسراش بیام بیرون بلکه فکر عشق از سرم بیفته اصلا من و این شرایط خانوادگیم و.... ضربه بدی ک خوردم قبلا و....چ ب عشق و عاشقی مجدد اونم با کسی ک هیچ حسی ب من نداره و من با اسیبی ک دیدم همش باید تو رقابت و ترس باشم😭😭😭😭

عالیه 😐بخاطر طرف میخوای جا بزنی بمون همونجایی که هستی به آیندت فک کن کار کن

✨من زنم، زن بودنم را دوست میدارم      به قد گیسوانم، ناخنم ، رنگ لبانم زندگی را دوست می دارم  آری آن اشکی که عیبش می شماری       دل کافر بسوزاند     من آن سوزاندن و رنگ لطیف آتشش را  دوست می دارم      تو مرا یک بی وفا خواندی و من   آنچه در اطراف می بینم خلاف ماجراست    آن وفا و ماندن و سازش     به رسم مادرم را دوست می دارم   در این دنیا به هر چه بنگرم زیباست             من زنم، مردانگی نه .😪زنانگی هم دوست می دارم ...😄

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️