2777
2789

ببین براین اساس باید انرژی رو کنترل کنی بعدشم باید انرژی های مخرب رو بشناسیم مثلا آب و آتش نباید در جهت آب آتش بزاری.

بعدشم ۴گوشه منزل تون آب و نمک بزارید تو لیوان تو دید نباشه بعداز یک هفته بندازین دور بهتره یکبار مصرف باشه 🧡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تواتاق پسرم کمدش مشکی وقرمزه و همیشه وسط منوباباش میخابه خیلی بیحوصله وپرخاشگره میشه علتش ازایناباشه پتوشم مردعنکبوتیه اخه شنیدم بچه نبایدجهت مادربخابه ولی متوجه نشدم منطورشو🤷‍♀️

ببین براین اساس باید انرژی رو کنترل کنی بعدشم باید انرژی های مخرب رو بشناسیم مثلا آب و آتش نباید در ...

چرابایدلیوان یکبارمصرف باشه نمیشه تولیوان شیشه ای بعدبشورم

من عددکوامو بدست اوردم یک وشماله حالابایدچکارکنم

یه چیز دیگه هم که برای سلامت خونه هست آب و نمک و سرکه رو مخلوط کن و تو خونه اسپری کن 

مریم گلی هم دود کن 

اگه سنگ حدید از اونایی که امام علی تو جنگ هاشون استفاده میکردن داری بزار خونت

؟؟؟

میگن وسایل خشونت آمیز مثل تفنگ و شمشیر و تصاویر خشن نباید تو اتاق بچه باشه و اینکه کلا از لحاظ روانشناسی هم درست نیست بچه پیش شما بخوابه البته بستگی به سنش هم داره.