2777
2789
عنوان

icdl( مهارت های هفتگانه)

1056 بازدید | 39 پست

سلام به نظرتون من میتونم با فیلم های یوتیوب icdl صفر تا صد یاد بگیرم یا برم کلاس حضوری؟؟ 

چون من مدرک اش برام مهم نیس فقط دوس دارم icdl یاد بگیرم تا مقدمه ای بهتر برای یادگیری دوره های برنامه نویسی و طراحی سایت باشه🙂 

نیازی به کلاس نیست و با کلیپ های اینترنت بهتر یاد میگیرید اگه تمرین کنید و علاقه داشته باشید

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلا ربطی بهم نداره

آی سی دی ال دوره آفیس و اشنایی پایه با کامپیوتره

شااااااید اون بخشش که اشنایی با کامپیوتره مثل بیت و اینا بدردت بخوره ولی همینم تو دوره های برنامه نویسی یاد میگیری

وقتتو پای ای سی دی ال تلف نکت

نیازی به کلاس نیست و با کلیپ های اینترنت بهتر یاد میگیرید اگه تمرین کنید و علاقه داشته باشید

چقدر برای یادگیری طراحی سایت، یاد گرفتن icdl مهمه؟ 

چون پاور و ورد اینا رو تسلط دارم اما اکسل بلد نیستم

یعنی مستقیم برم برنامه نویسی؟؟

اره😐

اصلا ربطی به هم نداره اینا و نیاز نبست بلد باشی پایه های برنامه نویسی رو معمولا تو دوره های مقدماتی خودشون بهت یاد میدن نیاز نیست صدتا چیز میز قبلش یاد بگیری که کاملا بی ربط با موضوعته

چقدر برای یادگیری طراحی سایت، یاد گرفتن icdl مهمه؟ چون پاور و ورد اینا رو تسلط دارم اما اکسل بلد نیس ...

طراحی سایت تخصص جدا هست متاسفانه یاد گیریش آسونه ظرف یک هفته میتونید یه سایت بالا بیاورید با cms هوایی مثل وردپرس ولی مهم بعدش هست که نیاز به بهینه سازی و تبلیغات میلیونی داره برای بازدید و ... بعدش بسیار مهمه

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای