2777
2789
عنوان

عکس کارت ملی

147 بازدید | 7 پست

سلاممم بچه ها

میگم بچه ها من کارت ملیم ی تاریخ اعتبار داره ک تمام شده امسال باید برم دوباره کارت بگیرم ک تاریخش معتبر باشه بنظرتون؟و اینکه عکسش خیلی خیلی بدههه 

اونجایی ک رفتم عکاسی مامانم میگف همه با عکس هاشون مشکل داشتن و افتضاح شده عکسشون و هیچ مسئولیتی رو هم بر عهده نمیگیرن.:///عکسی ک واسه مدارک گواهینامه ام گرفتمم یکم بد شده اما سیاه سفیده مث کارت ملی و زیاد مشکل خاصی نداره.بنظرتون اگ ی کارت دیگ با تاریخ جدید صادر کنن امکان داره عکسش رو هم تغییر بدن؟

اره عکس جدید میگیرن

واسه گواهینامه هم امکان داره اینکارو کنن؟

مثلا اگ طرف بینیش رو عمل کنه و ب بهانه اینکه ظاهرش تغییر کرده بخاد کارت جدید بگیره؟چون اگ عمل عمل کنم بازم تغییری تو عکس کارت ایجاد نمیشه همیشه افتضاح خواهد بود😁🤣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واییی من هنوز مجردم.فک کن شوهرم یبار ببینه میزاره میره در این حد افتضاح😂😂💔

باورت میشه عکس من از زنای ناصرالدین شاهم بدتر افتاده؟ فکر نمیکنم کسی تو ایران مخصوصا خانما پیدا شه که عکس کارت ملیش خوب باشه

.

باورت میشه عکس من از زنای ناصرالدین شاهم بدتر افتاده؟ فکر نمیکنم کسی تو ایران مخصوصا خانما پیدا شه ک ...

واییی چی بگم والا.من یکم کج و معوج افتادم اصن ی وضی.

حالا البته ک درست میگی فوقش ب کسی نشون نمیدم اما توی سیستم و همه جا هس لامصب://

واییی چی بگم والا.من یکم کج و معوج افتادم اصن ی وضی.حالا البته ک درست میگی فوقش ب کسی نشون نمیدم اما ...

برا من اصلا مقنعمم کجه  صد رحمت به عکس شناسنامم:/ فکر کن دو سال منتظرش بودم اینم شد آخرش.. باز خوبه برا من ی خورده رنگ داره یکی اومده بود تحویل بگیره عکسش شبیه روحا بود مثل اینکه آخر جوهر بوده عکس سفید بود

.