2777
2789
عنوان

محتوای خواب من😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 22 پست
شوهرم تازگیا نیسان معامله کرده جاتون خالی امروز تو خواب کلی باهاش گشتمشاید باورتون نشه با نیسان ی پا ...

😂

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

هنوز به پای خوابای من نرسیدی😐

خواب دیدم افتادم تودریا غرق شدم مردم

بعد ورودی بهشت چمدونمو با اون دستگاهای تو فرودگاه چک کردن فحشم دادن رام ندادن گفتن یچیز بد تو چمدونته خودت باید کشفش کنی تا راهت بدیم وگرنه نه حق داری بری جهنم نه بهشت😐

اخرشم موندم پشت در با یه چمدون که خالی بود😐😐😐💔

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پرایده؟🤣🤣🤣

آره

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

کاش این پست پر بازدید شه همه بیان از خوابای بامزشون بگن🤣🤣

من وقتی ذهنم درگیره خوابای عجیب غریب میبینم 

چند سال پیش خواب دیدم ترامپ اومده اون منطقه ای ک ما زندگی می‌کنیم

شهرک نظامی بود و همه ی سربازا رو کشته بودت مردم پشت بوم قایم شده بودن به من میگفتن امیدمون به خودته فقط

ی تفنگ گرفتم دستم همه نیرو های ترامپ رو کشتم 

بعدش خود ترامپو موقعی ک داشت از روی دیوار فرار میکرد گیر کرده بود روی سیم خار دار آوردم پایین اول کشتمش بعد شکمشو پاره کردم😐😐😐😐

در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️