2777
2789
عنوان

من یه زن ضعیفم

111 بازدید | 13 پست

اره من یه زن ضعیفم که دربرابر بی احترامی های همسرم نمی‌دونم از خودم دفاع کنم منننننننننن ضعیفم خستم😭😭

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ضعیفترم که حتی نمیتونم برم بچه داری؟

عزیزم زیر بی احترامی دارم له میشم ای خدا 

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

تو ضعیف نیستی  

خیلی چیزا تاثیر داره تو قوی بودن

مثلا اعتماد به نفس و حمایتی که پدر و مادر از فرزند میکنن باعث میشه در برابر دیگران حرف زور رو تحمل نکنه 

ولی اگر خود پدر مادرم بزنن تو سر بچه یا خود اونام تو سری خور باشن بچه ضعیف بار میاد 

تربیت شما باعث مشکل فعلیت بوده احتمالا از جانب خانواده این حمایته رو دریافت نکردی 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
تو ضعیف نیستی عزیزم شوهرم منم بی احترامی میکنه ولی من دوس داشتم با منطق و آروم باشم ولی عصبی میشم و ...

منم جوابشو میدم اما آخرش جوری میکنه ک من مقصر میکنه من بامنطق وارومی هم صحبت می‌کنم اما بازم چندروژ بعدش بی احترامی…

تو ضعیف نیستی خیلی چیزا تاثیر داره تو قوی بودنمثلا اعتماد به نفس و حمایتی که پدر و مادر از فرزند می ...

این بی احترامی هایی ک همسرم میکنه علتش حمایت نکردن خانوادمه چون دختر بودم هیچ حمایتی از خانواده نشدم همسرم دید وشزوع کرد به بی احترامی وشکستن دل من

لعنت بهشون من قلبم درد گرفته امشب از دستش حالم بد

خدابه دلت آرامش بده عزیزم منم الان گریه میکنمو تایپ میکنم

خدابه دلت آرامش بده عزیزم منم الان گریه میکنمو تایپ میکنم

اخی عزیزم 

انشالله خدا به دلت آرامش بده 

این مردا ارزش اشک ریختن ندارن 

ارزش ندارن که غصه بخوری و بدن خودت بیمار کنی 

۴ تا فحش تو دلت بهش بده و بگو ارزش نداری من ناراحت بشم 

اخی عزیزم انشالله خدا به دلت آرامش بده این مردا ارزش اشک ریختن ندارن ارزش ندارن که غصه بخوری و بدن خ ...

بله واقعا ولی آرومم میکنه خالی میشم

این بی احترامی هایی ک همسرم میکنه علتش حمایت نکردن خانوادمه چون دختر بودم هیچ حمایتی از خانواده نشدم ...

تقصیر تو نیست خودتو تحقیر نکن 

اونی که شاخ میشه برا مردا نفسش از جای گرم بلند میشه و خانواده پشتشن 

شما حتی در شکل گیری شخصیتتم نقشی نداشتی پس خودتو مقصر ندون 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲