2777
2789
عنوان

ترس از مرگ

87 بازدید | 9 پست

الان یک ویدئو دیدم واقعا ترسیدم

گفته بود جهنم اینشکلیه و........

واقعا ترسناک بود یک کپشنم نوشته بود ترسناک

الان قشنگ ترسیدم و دارم با اشک مینویسم چون

خیلی ترسناک بود و ترسیدم سنم هم کمه واقعا حس میکنم قراره برم اونجا 

کمکم کنید از ذهنم بره بیرون

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

هو هووووو از ذهنش برو بیرون هووو

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

مرگ حق و به جز این برنامه تلویزیونی که نشون میده بعضیا میرن وون دنیا میان کسی نمیدون چ خبر اصلا اونا راست میگن میگن دنیا موازی وجود داره خوب این خیلی قشنگ میشه ولی ننیدونیم دقیقا چی پیش میاد

خوبیش این بری اونجا تنها نیستی همه دور هم جمعیم ترس نداره مایکل جکسون میخونه جنیفر لوپز قر میده 💃

به نظرم از این‌جا که بهتره

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش

تو اگه کاره خوبی تو این دنیا انجام بدی و کارهایی که خدا گفته رو انجام بدی دیگه ترسی از جهنم رفتن نداشته باش و اگه گناهی هم کردی توبه کن 

خدا توبه پذیر و مهربونه