2777
2789
عنوان

رمان خونا😍

5516 بازدید | 64 پست

سلام 

امروز رمان"شاه شطرنج" و تموم کردم قشنگ بود کساییکه قلم پگاه ک نویسنده ی "اسطوره" ام بودو دوس دارن بخوننش 

من ک خودم خیلی این دوتا رمانو دوس داشتم😍

بی زحمت یه رمان خیلییییی قشنگ معرفی کنید وقتای بیکاریم بخونم (تو مایه های این دوتا رمان باشه ام که چه بهتر)😊😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رمان هاى پگاه PDF هست يا كتاب چاپ شده ؟

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖
نمیدونم کتابش چاپ شده یا نه من نسخه ی اندرویدشو دانلود میکنم از رو گوشی میخونم☺

ممممممممم اندرويد نيس سيستم گوشيم

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖

من رمانهای بزرگ دنیا رو دوس دارم..اسکارلت و بر باد رفته بر بلندی های بادگیر جین ایر وامثال اینا ..سینوهه وکنیز ملکه نصر و رامسس وایناهم خوبه اگه به رمان تاریخی علاقه داری..زیاد از رمانهای ایرانی خوشم نمیاد فقط دوستان چندوقت پیش  راجع به رمان ابنبات جوبی  تاپیک زده بودن کنجکاو شدم خوندم

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

ممممممممم اندرويد نيس سيستم گوشيم

همه نسخه ای داره فک کنم شما برو تو صفحه دانلود نسخه ای ک ب گوشیت میخوره رو دانلود کن اگرم با لپ تاپ یا کامپیوتری ک pdf دان کن

من رمانهای بزرگ دنیا رو دوس دارم..اسکارلت و بر باد رفته بر بلندی های بادگیر جین ایر وامثال اینا ..سی ...

رمان تاریخی دوس ندارم زیاد ولی رمانای ایرانیم خیلیاشو نصفه خوندم یا اگه تا اخر خوندم از خوندنش پشیمون شدم ولی بعضیاشونم قشنگن