2777
2789
عنوان

کات کردم امشب

218 بازدید | 14 پست

اگ میخواین شخصیت یه نفر ببینید

نگا کنین چجوری بهتون پیشنهاد شروع رابطه رو میده .. 

همون اول کاراش که دیدین تا ته خط بخونین چون اون آدم دقیقا همونجوری ک داره نشون میده

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه، حتی از این هم نمیشه شخصیت یه نفر رو فهمید، حرف های قشنگ از دور ظاهر خوبی دارن، ولی حالا یه نفر رو تصور کن که با گفتن کلمات خوب وارد رابطه بشه ولی همین که خرش از پل گذشت چهره ی واقعی شو نشون بده، اون وقت چی؟

نه، حتی از این هم نمیشه شخصیت یه نفر رو فهمید، حرف های قشنگ از دور ظاهر خوبی دارن، ولی حالا یه نفر ر ...

رل منم هم اسم شما بود .. نمیدونم شایدم خودش باشی چون طرز فکرت ک شبیه اونه ..

رل منم هم اسم شما بود .. نمیدونم شایدم خودش باشی چون طرز فکرت ک شبیه اونه ..

عه چه جالب، نه، خودش نیستم، فقط خواستم بگم که اینکه بخوای افراد رو فقط بر مبنای حرف هاشون قضاوت بکنی همه جا جواب نمیده، حرف فقط باد هواست، ولی اون چیزی که نشأت گرفته از ذات خود انسان عه اعمال اونه، اعمال تغییر نمیکنن چون بخشی از وجودت هستن ولی افکار و صحبت ها به راحتی وابسته به شرایط فرق میکنن، عمل عمقی عه و حرف سطحی

عه چه جالب، نه، خودش نیستم، فقط خواستم بگم که اینکه بخوای افراد رو فقط بر مبنای حرف هاشون قضاوت بکنی ...

فکر به ما حس میده و حس بروز رفتار میاره ( پس کار یه آدم دقیقا به فکرش و وجودش وابسته اس )

فکر یه آدم از صحبت اش و نوشته هاش میشه فهمید. 

بخوام مثال بگم رابطه دوستی و ازدواج با یه پسر با اختلال خودشیفته خیلی خیلی سخت و رفتاراش اذیت کنندس . جمله ای که روز اول میاد بهت پیشنهاد میده میگه بهت این آدم خودشیفتگی داره مثلا بهت میگه من اگه جای تو بودم همچین پسری از دست نمیدادما ..

اونجا باید دوتا پا قرض کنی و فرار کنی فقط ازش تا بیچارت نکرده

فکر به ما حس میده و حس بروز رفتار میاره ( پس کار یه آدم دقیقا به فکرش و وجودش وابسته اس )فکر یه آدم ...

خب حالا اگه صحبت هاش پوشش دهنده ی افکارش باشه چی؟ من خودم هر از گاهی این افراد رو اطراف خودم مشاهده کردم، به نوعی فن بیان شون قوی عه که کاری میکنن حس افکاری که بهشون برای صحبت کردن داده میشه با صحبتی که در اون لحظه جایگزین اش میکنن از هم دیگه متناقض در نیاد که بتونی حداقل از این ضد و نقیض بودنش چیزی رو متوجه بشی، در نظر داشته باش افراد موزی و آبزیرکاهی مثل اینا تعداد شون کم نیست و همه فقط از اون قاعده ای که شما میگی پیروی نمیکنن، برای اینکه ردی از شخصیت خودشون به جا نزارن طوری کلمات رو با افکاری که تو ذهن شون دارن پیچ و تاب میدن که اصلا متوجه تیپ شخصیتی شون نشی

خب حالا اگه صحبت هاش پوشش دهنده ی افکارش باشه چی؟ من خودم هر از گاهی این افراد رو اطراف خودم مشاهده ...

تا کجا میتونه شخصیت شو با حرفش بپوشونه ؟ 

دوبار باش حرف بزنی 

یسری جملات و رفتار ازش ببینی بازم معلوم میشه اون آدم مشکلش چیه ..

اگ کسی علم شو داشته باشه اونقدرام سخت نیست. من خودم دیگ هر پسری بیاد بگه سلام میگم اول تست ام ام پی ای برو بده تا جواب سلامت بدم

تا کجا میتونه شخصیت شو با حرفش بپوشونه ؟ دوبار باش حرف بزنی یسری جملات و رفتار ازش ببینی بازم معلوم ...

کسی که خودش رو با این حالت وفق داده باشه براش فرقی نمیکنه که تا چه مدت طول بکشه، دیگه نقاب به چهره داشتن و پنهان کردن افکارش در قالب کلماتش بخشی از وجودش شده، البته نه که نشه، میشه، ولی حتی اونی که تجربه شو داره هم جلو این دسته از افراد کم میاره چون هر بار با یه چیز جدید تر رو به‌ رو میشه تا حدی که براش غیر قابل پیش بینی بشه، بازی هایی که این دسته از آدم ها سر هر مسئله در میارن حد و مرز نداره کجای کاری😂