2777
2789
عنوان

بیاید دعوا شده

261 بازدید | 34 پست

دوستان من توی پست های قبلیمم گفتم خواهرم ۱۴ سالشه اصرار داره ناخن بکاره خوانوادم اولش گفتن نه حالا این میگه خسه شدم شما پدر و مادر خوبی نیستید و ... مامام به من گفت دمپایی بردار بزنش منم ترسیدم لینکارو نکردم که منو بحای اون زدن الانم بهش گفتن اگر یکبار دیگه حرف از ناخن بیاری میندازیمت بیرون خانوادم خیلی روی این چیزا حساسن چیکار کنم لین بکاره حسرت نشه تو دلش از بچگی دوس داشت بکاره 

ژلیش کنه کاشت خیلی زنونست برای بچه ۱۴ ساله

بگو از گشنگی داریم امید میخوریم. | مذهب اختراعی بود تا فقیر به جای "اعتراض"، "دعا" کند. | ملک من با صلوات آباد نمیشه. | خطاب به خانم ها : خودتون رو از بند سندروم استکهلم آزاد کنید.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا تو رو زدن😑

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

خانوادت کاره خیلی خوبی میکنن ، میدونی چقدر عوارض داره توی سن رشد ؟!؟!

شمام دوستی خاله خرسه با خواهرت نداشته باش و به سلامتیش لطمه نزن

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
خانوادت کاره خیلی خوبی میکنن ، میدونی چقدر عوارض داره توی سن رشد ؟!؟!شمام دوستی خاله خرسه با خواهرت ...

عوارض چی داره ؟؟ من دوستی خاله خرسه نیستم ولی اینا منو خیلی اذیت میکنن میگن تو باید ادبش کتی 

براش از این ناخن مصنوعی های طرح ژلیش بخرین با چسب مخصوصش گرون درمیاد یکم ولی با کاشت مو نمیزنه، من دارم از پیج خریدم دوامش خم تا سه هفته است، بذار بچه حسرت نشه براش این چیزای معمولی

ی پیج دارم که یادم نمیاد ولی سرچ کنی اینستا هشتک ناخن مصنوعی مدل های متنوعی میاد