سلام پسر من دوسال و هشت ماهشه یک سال پیش از پوشک گرفتمش ولی همچنان شب ادراری داره در طول رو ز از همون زمان شروع آموزش اذیت نکرد و سریع یاد گرفت اما شب ادراریش درست نمیشه تجربه ی مشابهی اگه دارید ممنون میشم نظرتون رو بگید
یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤
براش نارگیل بخر ناشتا شیر نارگیل بده البته گوشتش رو هم میتونی بدی
شبا نزار جلو کولر بخوابه
شککمش رو با روغن های گرم ماساژ بده
برای سلامتی دخترم ی صلوات یا ی دعای کوچیک مهمونم میکنی😓😞خیلی با خودم میگم این فقط ی خواب باورش نکن 😭😞 اخه منو چ ب اسیر شدن توی مطب دکترا برا دردی ک نمیدونم از کجا یهو وارد زندگیم شد😭😭خدایا راضی ام ب رضای تو. اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
ی خانمی پریشب میگفت بچش سه سال و خورده ایه شب ادراری داره دکتر بردش گفته تا ۵ سالگی طبیعیه فکرکنمشبا ...
الان این کارو میکنم ولی خودش انگار اعتماد به نفسش میاد پایین با اینکه اصلا بابت این کار دعواش نکردم
یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤
این یه تجربه شخصی منه سر دستشویی کردن و نکردن بچرو دعوا نکن چون بعدا میفهمی بچه چه استرسی ازت گرفته ...
واقعا تأثیر داره