2777
2789

از این میسوزم اگه میخواست میتونستیم یه رابطه قشنگ بسازیم ولی نخواست 

نه توهین کردم نه بی احترامی نه حتی محبت بیش از حد که دلزده بشه 

اخرین چتمونم خوب بود و خودش کلا بعد حرفامون میگفت مرسی که ارومم میکنی با حرفات و فلان و بیسار

اگه هم مشکلی بود ادمی بودم که با حرف زدن حلش میکردم

نمیدونم واقعا چه مرگش بود بعد اخرین چتمون دو روز ازش خبری نبود که خب این یعنی چی یعنی تموم شدن دیگه

شاید با یکی دیگه اشنا شده شاید ترسیده بهم بیشتر وابسته بشه چمیدونم

شاید بهش ندادی گذاشته رفته معمولن انجورین

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید بهش ندادی گذاشته رفته معمولن انجورین

دو ماه مجازی میحرفیدیم قرار بود این جمعه بریم کافه همو ببینیم . اصلا حضوری هم حتی یبار منو ندیده البته که با رابطه ج قبل ازدواج مخالفم 

دو ماه مجازی میحرفیدیم قرار بود این جمعه بریم کافه همو ببینیم . اصلا حضوری هم حتی یبار منو ندیده الب ...

شاید یه مشکل ظاهری و..داشته نمیخواسته بفهمی بخاطر همین پا پس کشیده یا اینک کلن درمورد اکثر چیزا بهت دروغ گفته میترسیده با دیدار حضوری لو بره

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

شاید یه مشکل ظاهری و..داشته نمیخواسته بفهمی بخاطر همین پا پس کشیده یا اینک کلن درمورد اکثر چیزا بهت ...

قیافش شبیه خربزه مشهدی بود ولی خب من چون شخصیتامون تقریبا شبیه هم بود ازش خوشم اومده بود و اینکه من توده تو سینه دارم و چه روزهایی استرس داشتم و گریه میکردم ایشون منو اروم میکرد 

قیافش شبیه خربزه مشهدی بود ولی خب من چون شخصیتامون تقریبا شبیه هم بود ازش خوشم اومده بود و اینکه من ...

خب دگ مشخصه چرا،هیچوقت نباس چنین چیزاییو ب یه مرد گف هیچوقت مسائل و رازهاتو ب هیچ مردی نگو