2777
2789
عنوان

گیرنده ی دیجیتال

2060 بازدید | 6 پست
بچه ها این گیرنده های دیجیتال که تلویزیون تبلیغ میکنه واقعا کیفیت خوبی داره؟چه مارکی خوبه؟
دوستان برای سلامتی جنینم و سالم بدنیا اومدنش؛لطفا صلوات بفرستید...♡گر نگهدار من آنست که من میدانم؛شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍♡
اگر ماهواره داری یک النبی 7000تومانی بگیر و با قیچی وصل کنید 30 شبکه استانی+7 شبکه +5شبکه جام جم ......را مثل آینه نگاه کن چون ما ایکس ویژن بهترین مارک را گرفتیم و آنتن خوب هم داشتیم همه شبکه ها را نشان نمی دادو بازهم مشکل داشت و قطع و صل می شد پرسیدیم گفتند باید تقویت کننده که 18 هزار است بخرید و روی آن نصب کنید.هیچکدام خوب نیست یا ایرانیه یا چینی وسلام -پولت را دور نریز
ما زنیکس زد 4 داریم که تو شبکه آی فیلم تبلیغ میکنه.کیفیتش بد نیست ولی به پای رسیور ماهواره نمیرسه.
ما طبقه چهارمیم ولی اگه طبقات پایین تر باشی خوب نمیگیره.مامانم اینا خونه ویلایی دارن اصلا شبکه پویا و ورزش و اینا رو نمیگیره.
التماس تفکر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی ایناز و فابا جون از راهنماییتون.
دوستان برای سلامتی جنینم و سالم بدنیا اومدنش؛لطفا صلوات بفرستید...♡گر نگهدار من آنست که من میدانم؛شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍♡

عزیزم مارک های دنای و ایکس ویژن خوبه به نظرم

من یه مطلب دیدم که بهترین گیرنده های دیجیتال تلویزیون و معرفی کرده. لینکش رو براتون میذارم، دوست داشتید ببینید شاید کمکتون کنه     

لینکش این هست: گیرنده دیجیتال

🌟❤ خوش تر از دوران عشق ایام نیست ❤🌟