2777
2789

وقتی بهت میگم از ته دل دوست دارم،.              خودت باید بدونی از عمق وجودم دوست دارم.     اصلا می‌دونی ته دل کجاست؟!                        ته دل همونجاییه که فقط جایی یه نفره.             ته دل همنجاییه که فقط واسه یکی بتپه.            واسه یکی ذوق کنه واسه یکی آب بشه🥺.     ته دل یعنی اینکه من غرورم اخلاق بدمو همه به خاطرش میزارم کنار                              ‌.    ‌. ‌.  تو ته دل منی قروبت بشم🫀.                           نزار خدای سیگار ترمیم دردهام بشه🥺🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونستیم این استیکر🥺نشان دهنده التماس برای رابطه ج نسی هست؟؟

منم تازه متوجه شدم

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

میدونستیم این استیکر🥺نشان دهنده التماس برای رابطه ج نسی هست؟؟منم تازه متوجه شدم

چرا به همه چیز جنبه رابطه جنسی میدید،کسی که بخواد با یک ایموجی فکر بد کنه فکرش خرابه بهتره بره پیش روانشناس 😐

چرا به همه چیز جنبه رابطه جنسی میدید،کسی که بخواد با یک ایموجی فکر بد کنه فکرش خرابه بهتره بره پیش ر ...

از خودم درنیاوردم 

منم جایی خوندم.. 

اتفاقا وقتایی که نشان دهند مظلومیت باشه استفاده می‌کردم 

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

ااایی جااننمممم❤❤پایدارباشه عشقتون اسی

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...!