2821
2789
عنوان

حالت چطوره 👩‍❤️‍👩🫶

101 بازدید | 40 پست

بگو بهم 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خوب نیستم

چرا عزیزم ؟ کامل بگو باهم حرف بزنیم 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

الحمدلله خوب و شاکر

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
حالم خوب نیس بخاطر تاپیک آخرم 🥲میشه راهنماییم کنید تا حالم خوب شه

عزیزم حتما مشاوره قبل ازدواج برو و اینارو به مشاور هم بکو 

و اینکه مرد ها مثل ما زن ها نیستن همش توجه داشته باشند به اطراف خودتو درگیر نکن به این فکر کن دوست داشته که اینقدر هزینه کرده کادو آوردن و گیر نده زیاد بهش اینجور بدتره بیشتر ازت دور میشه ، 

خدارو هزار مرتبه شکرررررررر خوبم🤍🌿

خداروشکر همیشه خوب باشی عزیزم🫶👩‍❤️‍👩

الحمدلله خوب و شاکر

خداروشکر عزیزم همیشه خوب باشی 👩‍❤️‍👩🫶

حالم خوبه ولی دلم میخاد از استرس و درس و کنکور ازاد شم

کنکور مگه تموم نشد عزیزم ؟

خداروشکر عزیزم همیشه خوب باشی 👩‍❤️‍👩🫶

مرسی مهربان

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
2823
2791
2779
2792