ssaammaasamaii مدیر استارتر عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 209 عنوان راحت نیستم 95 بازدید | 4 پست میرم باشگاه باهمه راحتم بجز مربی بشدت ازش خجالت میکشم و باهاش رودربایستی دارم حرکتی ک بلد نیستم و اشتباه میرم و اصلآ نمیتونم ازش بپرسم تا میخواد حرف بزنه باهام عین بت فقط نگاش میکنم اما با بقیه اونقدر راحتم ک میگیمو میخندیم روم نمیشه ازش سوال بپرسم نمیدونم چیکار کنم حتی سوالی دارم از بقیه میپرسم بجز اون آخرشم میفهمم اونا اشتباه حرکتو رفتن 😐 1403/05/13 | 19:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ssaammaasamaii مدیر استارتر عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 209 وا😂😂😂😂😂 والا تازه حوصله بعضی حرکتارو ندارم بعضیاشون از عمد داد میزنن ب مربی میگن این حرکتشو انجام نداده مربی میاد بالا سرم میگه زود انجامش بده بالا سرم میمونه میشماره میگه زود😐
ثنا_ثنایی عضویت: 1398/08/21 تعداد پست: 20505 والا تازه حوصله بعضی حرکتارو ندارم بعضیاشون از عمد داد میزنن ب مربی میگن این حرکتشو انجام نداده مربی ... بقیه تو رو از کجا چک میکنن؟ انقد بیکارن بشینن حرکتای تورو چک کنن؟
ssaammaasamaii مدیر استارتر عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 209 بقیه تو رو از کجا چک میکنن؟ انقد بیکارن بشینن حرکتای تورو چک کنن؟ یکیشون از عمد اینکارو میکنه بهش میگم تو چیکارم داری اونوقت مربی میفهمه 😕تازه پریودمم شروع شده یک هفته ای نمیرم حالا اینو چطور براش توضیح بدم 😐