سلام دوستان من سال ها افسردگی داشتم اما با کمک مدیتیشن هر روز روزی دوبار تونستم تا حدودی درمان کنم ، سعی کنید صبحا سر تایم خاصی بلند شید بلافاصله بعد از شستن دست و صورت شروع به مدیتیشن کنید و باشگاه ثبت نام کنید و تو راه هم پیاده برید و پیاده بیاد و از روابط سمی بیاد بیرون و هرکی هرچی میگه حتی کتک میخورین رها کنید و اهمیت ندین در بدترین حالت ممکن برام پیش اومده ولی تمرکزمو گذاشتم رو خودم و صبحانتونو بخورین و دوش بگیرین تا میتونین سرتون گرم باشه در حال تحرک بیشتر بیرون باشید روزی دو ساعت حداقل بخندین و روزی یک ساعت برقصین چیزایی که دوست دارین بخرین منم مشکلات مالی زیادی دارم اما بیرونمو میرم ورزشمو تق و لق داره ولی مدیتیشن هر روز انجام میدم و ویس های دکتر هلاکویی رو گوش دادم بارها رو جمله هاش زوم کردم رو یه جمله چن روز فکر میکردمو و عمل میکردم رو یه جمله دیگه اضافه میکردم و کسایی افسرده هستن که آگاهی ندارن اگر یک نفر حتی مارو کتک بزنه ما باید ببخشیم و جایگاه اون آدمو بهش پس ندیم اگه نمیتونیم فعلا ترکش کنیم از بیرونو درون تا جایی که میتونیم حالمونو خوب کنیم اون آدمه هم احترام میذاره و ورق برمیگرده
قانون شماره یک :اگر خودتو دوست نداری حتی اگه بقیه دوست ندارن حتی ا گه کتک میخوریم مشکل از ماهه نه اون آدم چون ما اونو با دوست نداشتن خودمون جذب کردیم
قانون شماره دو:اگه خدا تنهات کرده چون دیده ادن آدما بهت آسیب میزنن
قانون شماره سه :در حالت گرسنگی در هر حالتی شکرگذار خدا باشیم
قانون شماره چهار :از بدنت مراقبت کن
قانون شماره پنج:اگه ذهن ضد گلوله نداشته باشی دنیارو باختی
قانون شماره شش:منشا تمام بیماری ها مشکلات ذهنی ماست
قانون شماره هفت :اگه نمیتونی ببخشی آدمارو آدمای بدبیشتریو به خودت جذب میکنی
قانون شماره هفت :هرکس در جهان به ما درسی می ده اگه درسو یادگرفتیم دیگه اون آدم و اون توهین ها ...نیست اگه یاد نگرفتیم تا آخر عمر تکرار میشن
قانون شماره هشت :اگه کسی باهات بدرفتاری میکنه ببین علتش چیه ؟داره بهت میگه تا وقتی خودتو دوست نداشته باشی این آدمارو سر راهت قرار میدم تا یاد بگیری
قانون شماره نه :اگه یادگرفتی به هر حرفی که ناراحتت میکنه واکنش نشون ندی از درون و بیرونت آدمای خوب واردزندگیت میشن و تو به چرخه اتفاقات و آدمای بد پایان دادی
قانون شماره ده :هر شغلیو انتخاب نکنیم ، هر جایی نریم با هرکسی حرف نزنیم ، دخالت نکنبم ، غیبت نکنبم ، قضاوت نکنیم ، دل نشکنیم ، نرجونیم ، نترسونیم ، بی تفاوت نباشیم ، کمک کنیم,مسخره نکنیم
قاون شماره یازده:مردم در هر صورت حرف میزنن خونه پدرو مادرتی میگن ازدواج نمیکنی ، لاغری ، چاقی چرا ، انامزد کنی پس کی عروسیته پول نداره فلان ، زیبایی میگن فلان با همه هست آره خودمون دیدیم ، عروسی کنی کی بچه دار میشی ، زشتی چرا این زشته کی اینو میگیره ، بچه دار میشی بچت کی شوهر میکنه شوهر میکنه پس کی نوه دار میشی
این مردم من و تو بمیریم ککشونم نمی گزه حرص چیو میزنی عزیز؟
قاون شماره دوازده :وقتی بیکار بمونه هر انسانی مخصوصا افرادی که مغز فعالی دارن افسردگی میگیرن حتی اگه هیچ کاری نیست یه بیل بخرین زمینو بیل بزنیم
قانون شماره سیزده :از هر اتفاقی برداشت خوب کنیم
قانون شماره چهارده :هر حرفیو به خودتون نگیرین چون اگه خطاب به ما باشه طرف اسممونو میگه
قانون شماره پانزده :خودم زمانی که افسردگی داشتم هیچکس نمیدونست همه ازم انتظار داشتن مثلا فامیل انتظار داشتن من که خودم مریض بودم و کسی نمیدونست جدید ازش مراقبت کنم از دیگران انتظار نداشته باشیم ما هیچی از زندگی هیچ کس نمیدونیم
قانون شماره شانزده :یکی یه چاقو به ما میز نه اگه ما بریم دنبالش میمیریم ولی اگه همونجا بریم بیمارستان درمان میشیم
همه ی ما رسالتیداریم اگه چیزی یاد نگیریم نادان از جهان میریم مثل حیوانات که میخورن و میخندن و میرقصن و فقط رابطه جنسی دارن
و در آخر ذهن ما باید خیلی تمیز باشه و همونطور که اتاق ما نیاز به گردگیری داره و مراقبت ذهن ما هم نیاز به گردگیری و مراقبت داره کتاب بخونیم ، ورزش کنیم، به مو و پوست و تغذیه و بچه و خانواده و همسرو ...برسیم کار خیر کنیم در حق همسایه ، فامیل
راز آرامش مولانا:گر تو با بد بد کنی
پس فرق چیست ؟
حتی اگه کسی از ما متنفرهه خانواده های خودمون منظورمه باهاشون خوب باشیم خانواده تا آخر با ما هستن ما هم خونیم نذاریم حسرت بشه
خودمم به چیرایی که گفتم عمل میکنم اما ماهی سه روز نه خداییش
چند تا قانونم شما بگین
عصر_آگاهی#