2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برادرم 

دلسوز و مهربون ولی خبلی صریح و رک 

عاقل

با اطلاعات

شوخ طبع واقعا باهاش خوش میگذره

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

برادرم دلسوز و مهربون ولی خبلی صریح و رک عاقلبا اطلاعات شوخ طبع واقعا باهاش خوش میگذره

اره شوخ طبع خونگرم:))

ولی اون خصوصیات بدشو میشه درس کرد این دروغ گفتناشو؟🙂..

اره شوخ طبع خونگرم:))ولی اون خصوصیات بدشو میشه درس کرد این دروغ گفتناشو؟🙂..

چرا دروغ میگه ؟ حس میکنه جلو کاراشو میگیری ؟

برادر منم مانعش بشیم با دروغ کاراشو پیش میبره کلی حرصمون میده

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

چرا دروغ میگه ؟ حس میکنه جلو کاراشو میگیری ؟برادر منم مانعش بشیم با دروغ کاراشو پیش میبره کلی حرصمون ...

یبار سر مشروب و سیگار

یبارم با جنس مخالف که فامیلشون بود گرم گرفته بود

فقط سر اینا

خب منم خوبیشو میخواستم

این چیزا خرافاته من خیلیارو دیدم متولد یه ماه ولی اصلا مث هم نیستن

منم همین فکرو میکردم ولی الان اینجا یچیزایی سرچ کردم دیدم بعضیاشون رایجه 

واسه همه که صدق نمیکنه اره