2789

باید بری سایت ( همیاب) همین الان برو یا برو تو کافی نت، مبلغی میگیره و ۱ز ۱ ماه تا ۶ ماه پیگیری داره، ب محض اینکه روشن بشه پیداش کردن

دیگه هوش مصنوعی هم  حس ششمممم داره خواااهر😀😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

باید بری سایت ( همیاب) همین الان برو یا برو تو کافی نت، مبلغی میگیره و ۱ز ۱ ماه تا ۶ ماه پیگیری داره ...

بعید میدونم روشنش کنن اوراق میکنن یا هم شماره سریالشو عوض میکنن سی میلیون پولم رفت خیر نبینه الهی

تو همیاب زدم دو هفته گذشتهخبری نشده

با چه مبلغی؟ 

بعدشم خو طرف اگه پیدا کرده یا اگه دزدیده انقد مشنگ نیست که زودی روشنش کنه، می ذاره ۲۰ روز تا ۱ ماه خاموش باشه بعد روشن میکنه، ب محض روشن شدن میرن بالا سرش، خیلی ها پیدا کردن 

با چه مبلغی؟ بعدشم خو طرف اگه پیدا کرده یا اگه دزدیده انقد مشنگ نیست که زودی روشنش کنه، می ذاره ۲۰ ر ...

یه ماهزدم 220 هزار تومن تو رو خدا دعا کن پیدا بشه خیلی حس حقارت دارم در برابر شوهرم کاش پول خودم بود شوهرم میگه خیلی خنگ  و گیجی کاش بمیرم

خب اول بگو آخرین بار کجا گذاشتی؟ کجا رفتی؟ و اصلا چی شد؟

تو خیابون زنگ زد صحبت کردم گذاشتم کیفم بعد رفتم دم ایستگاه اتوبوس سوار شم دیدم شلوغه اوندم کنار بعد من عادت دارم کلا هی گوشیمو چک میکنم که باشه تو کیفم نگاه کردم دیدم نیستبا گوشی پسرمزنگ زدم بهش خاموش بود اصلانفهمیدم کی زده

تو خیابون زنگ زد صحبت کردم گذاشتم کیفم بعد رفتم دم ایستگاه اتوبوس سوار شم دیدم شلوغه اوندم کنار بعد ...

دو حالت داره،،یکی اینکه که ب قول خودت زدنش،که ب امکان زیاد طرف زن و یا دختر بوده، یکی اینکه گیج بازی در آوردی و ناخواسته مثلا خواستی بذاری تا کیفت از دستت افتاده و متوجه نشدی و یا یه چیزی مثل همین حالت ،،، الان ب سختی کد گوشی رو جابجا میکنن و خرد میکنن ، ب امید خدا پیدا بشه... ولی اگه طرف ناشی باشه شک نکن روشنش میکنه ، باید بعد زمانی که واسه همیاب گذاشتی( اگه تموم شد باز تمدیدش کنی) یبار دیگه تمدید کنی کافیه... 

تو خیابون زنگ زد صحبت کردم گذاشتم کیفم بعد رفتم دم ایستگاه اتوبوس سوار شم دیدم شلوغه اوندم کنار بعد ...

اگه روشنش کنه شک نکن میرن بالا سرش گووششو میگیرن میذارن کف دستت

دو حالت داره،،یکی اینکه که ب قول خودت زدنش،که ب امکان زیاد طرف زن و یا دختر بوده، یکی اینکه گیج بازی ...

اخه گوشیم بزرگ و سنگینه اگر بیفته خب صدا میده میفهمم نمیدونم واقعا چه کار کنم اره تمدید میکنم دعاکن پیدا لشه از خودمخیلی بدم میاد لیاقت هیچ چیزی رو ندارم

خدا کنه روشن کنه

روشن میکنه ، بخاطر اینه که وسواس رو پیشه رو انداختی🙋‍♀️ و انرژی کاذب= و هی تو فکرت بوده نکنه گوشیم گم بشه!!! این یعنی همین حالت ، کل زندگی رو همین اصل میچرخه، ولی فکرشو نمیکنیم!!!!  بگو ب امید خدا ( حتما) پیدا میشه