2777
2789
عنوان

بارداری با بتا بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 2155 بازدید | 19 پست
فردا مشخص میشه دیگه ... ایشالله که مول نباشه فقط

عزیزم اصلا نگران نباش. مول فکر نکنم الان مسخص بشه حتی اگر که باشه. من بعد کورتاژم تو پاتولوژی پارشیال مول خورده بود. دکتری که کورتاژم کرد گفت موله و ... منم شنیده بودم . گفت اگه بتات پایین نیاد خطرناکه و ۴ هفته بتا بده. رفتم ۲ تا دکتر دیگه گفتن اصلا مول نیست. اینه که میگم اصلا نترس

پسرم همه زندگیم
یعنی قشنگ درکت میکنم من ۶ روز بعد از موعدم ۱۷هزار بود شاخ دراوردم دکتر گفت سونو واژینال بده یا چندق ...

وای خدا از دهنت بشنوه ... خیالم یه کم راحت شد

صد در صد تیرهایی که شلیک نمیکنیم ، به هدف نمیخورند 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی قشنگ درکت میکنم من ۶ روز بعد از موعدم ۱۷هزار بود شاخ دراوردم دکتر گفت سونو واژینال بده یا چندق ...

سلام عزیزم.هنوز هستین تو سایت؟منم دوروز بعد از موعد بتام ۱۰هزار بوده دارم از استرس دو قلو بودن میمیرم

الان هفته ۸هستم چند روز دیگه باید برم سونو

البته ۴هفته و ۶روزم بود رفتم سونو گفتن یک ساک حاملگی تشکیل شده

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین