2821
2789
عنوان

حساب کاربری

200 بازدید | 24 پست

الان هرچی میخوام پست بنویسم میگه واردحساب کاربری خودشوید واسه شمام اینجوره؟

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤

اره🤦🏻‍♀️

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

اره  

خواستم بگم این آخریش نیست، شما قراره از آدم‌های بیشتری ضربه بخورید قراره از سمت دوستاتون بارها ترک بشید قراره بفهمید عشق بعدیتون هم حرفاش دروغه، شما قراره تا آخر عمرتون از آدم‌های دورتون همش ناامید و ناامیدتر بشید همین🙂🤍امام رضای قشنگم🥲❤️هیچوقت دست رد ندادی بهم میشه اینبارم کمکم کنی بهترینم؟❤️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

صدبار واردمیشم یایدونه نظربنویسم چرااینجوریه؟

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤

سایت آشغالی همینه دیگه .هر کسی با کمترین سواد میتونه سایت بهتر از این طراحی کنه 

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

استارتر اون تاپیک راضی نیود پست بداریم 

اما عزیزم حتما از افغانیا شات بگیر سریع تعلیق میشن حروم لقمه گی تو خونشونه

خدایا عدالتتو شکر 🥰🥰🥰🥰اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن سرزمین بزرگان و شریفان ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله

استارتر اون تاپیک راضی نیود پست بداریم اما عزیزم حتما از افغانیا شات بگیر سریع تعلیق میشن حروم لقمه ...

عزیزم اومدم شات بگیرم تاپیک ترکید نی نی یارم تگ کردم آبی نشد بعد کلی فحاشی به ایران وایرانیا تاپیکه ترکید همه ریختن بودن سرش افغانی بوگندو رو

عزیزم اومدم شات بگیرم تاپیک ترکید نی نی یارم تگ کردم آبی نشد بعد کلی فحاشی به ایران وایرانیا تاپیکه ...

ژنشون حرومیه

خدایا عدالتتو شکر 🥰🥰🥰🥰اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن سرزمین بزرگان و شریفان ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله