2777
2789
عنوان

حرم امام رضا

154 بازدید | 9 پست

سلام توی حرم بودم داشتم زیارت امام رضا رو میخوندم یه دختری ۹ ۱۰ ساله اومد بهم گف ببخشید میشه واسه یه مریضی سوره یاسین بخونی گفتم چشم میخونم اسمش چیه اونم بهم گف بعد گفتم باشه حتما منتظر بودم ک دعام تموم بشه که بعد به نیت اون خانوم سوره یاسین رو بخونم بعد چن دیقه دختره بازم اومد بهم گف ببخشید میشه برا یه مریضی سوره یاسین بخونی گفتم چشم میخونم بعد حواسم بهش بود که غیر از من به هیچکس نگفته بود یکم واسم عجیبه میخواستم نظر شمارو بدونم

عزیزم بچه ها دلشون پاکه انشاالله به خاطردعای اون بچه امان رضاحاجتت رومیده وبه زندگی خودت برمیگرده خوش به سعادتت اگه بازم رفتی حرم منم دعامیکنی زتدگیم درست بشه ❤️❤️❤️

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید دلت پاکه استارتر میشه خواهش کنم برا من سوره یاسین بخونی و از ته دلت دعا کنی منم اگه لایق باشم برا شما سوره واقعه میخونم 

21سالمه پشت کنکورم خسته شدم از یس کنکور دادم خواهش میکنم برام دعا کن امسال مامایی قبول بشم

نی نی سایت شده همدم روزهای سختم 😊                            لطفا دعام کنید که خیلی به دعاتون محتاجم ❤️             
عزیزم بچه ها دلشون پاکه انشاالله به خاطردعای اون بچه امان رضاحاجتت رومیده وبه زندگی خودت برمیگرده خو ...

چشم عزیزم حتما خیلی دعاتون میکنم انشالا زندگیتون درست میشه

شاید دلت پاکه استارتر میشه خواهش کنم برا من سوره یاسین بخونی و از ته دلت دعا کنی منم اگه لایق باشم ب ...

باشه فداتشم حتما همین الان میخونم انشالا قبول بشی ناامید نشو

باشه فداتشم حتما همین الان میخونم انشالا قبول بشی ناامید نشو

ممنونم عزیزم لطف میکنی

نی نی سایت شده همدم روزهای سختم 😊                            لطفا دعام کنید که خیلی به دعاتون محتاجم ❤️