2821
2789
عنوان

بارداری

123 بازدید | 12 پست

خانومها سلام،خوشگلاهرکدوم مشهدی هستین توروخداااجوابموبدین.این بی بی سلیمانی مشهد واقعیت داره،کسی پیشش رفته امسال که نتیجه بگیره.آدرسشومیدونین کجاس؟بایدباآزمایش وسونوبریم پیشش؟

میگن مامای قدیمیه،مدل خانگی،میگن دست میزاره روشکم مشکلتومیگه،واسه بارداری یانابارداری میرن پیشش.من خیلی توتاپیک خانومهاخوندم،امامیخوام ببینم امسال کسی رفته پیشش.یکی نوشته بودتوخونش ویزیت میکنه،یکی میگفت توبیمارستان امام رضاس.حالامنم میخوام بدونم که واقعیت داره وواقعاکاربلده یانه عزیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشیداسمتونونمیدونم.جوجه رنگی شماباردارین؟میشه بگین چطورفهمیدین بابی بی چک یاآزمایش وچه علائمی داشتین؟پریودم شدین توپریودی یالکه بینی سه چهارروزه داشتین؟

خانومهابعدموعدپریودی هم امکان داره توتخمدونهاوشکم حباب بترکه.مقلاموقع تخمک گذاری.من اصلاای چیارونمیدونم لطفا راهنماییم کنیم.هرچی هم تاحدودی میدونم،تونی نی سایت خوندم،که بعضیاشومتوجه نمیشم

ببخشیداسمتونونمیدونم.جوجه رنگی شماباردارین؟میشه بگین چطورفهمیدین بابی بی چک یاآزمایش وچه علائمی داشت ...

بله عزیزم باردارم. علائم خاصی نداشتم ۶ روز پریودم عقب افتاد  بی بی چک زدم مثبت شد یه هفته بعدشم ازمایش دادم مثبت شد

مبارکت باشه عزیزدلم.آخه بعضی خانومهامینویسن که لکهذبینی داشتن وبی بی چکشون هم منفی شده چندبار،اماباآزمایش فهمیدن باردارن.شمابی بی چکتون چه مارکی استفاده کردین.چه موقع بایداستفاده کنیم.یه ماه جلوگیری نداشتم.یه سری علائم دارم.تیرماه قراربود30پریودبشم،اما2مردادچندلکه اومد،بعدچندروزم تموم شد،البته ماه پیشم همینطوربود.من پریودیام تا6،یا7روزبودوپربود.امااین دوماه اینطوربود.ماه پیش علائم نداشتم.امااین ماه از20تیردل دردشدیدوپهلودردوتخمدونهام دردشدیدگرفت،تاالانم ادامه داره.تهوع،حساس شدم به صدا،غذام کم شده،یه کم لاغرشدم،پرخواب شدم.سوزش ونفخ معده دارم.دوباربی بی چک زدم منفی بود،نمیدونم کیسته یالارداری،آهاشتوطول روزیکی شبها واواسط ظهررنگم میپره،سفیدمیشم ویهوبیحال میشم

اگربارداری باشه که معجزه است،چون پارسال سونووآزمایشهام خیلی بدبودجوابش

سلام گلم میشه اگه رفتی پیشش بیای بهم خبر بدی برای کسی میخوام هرکاری کرده باردار نشده دیگه خسته شده 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡