2777
2789

همزن بايترون دو كاسه بگير 

خيلي خوبه 

همزن از استند هم جدا ميشه  

يه كاسه فلزي يه كاسه بلوري داره 

كاسه ها چرخشي هستن 

كورنومتر هم داره 

پیج آشپزی من ashpazi_ba_sayoo( مهتاب اینانلو)

شوهره من لوازم خانگي داره ميگه فقط فيليپس خيلي خوبه برا مامانم هم فيليپس اورديم خيلي راضيه 

بند دل منی.. بی شک تو جان منی..میخواهم کاری کنم تا تمام طفل های این سرزمین سراغ شادی را از تو بگیرند❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همزن بايترون دو كاسه بگير  خيلي خوبه  همزن از استند هم جدا ميشه   يه كاسه فلزي يه ...

اسم این برندو تا حالا نشنیدم 

من از لوازم خونه سر در نمیارم خیلی تو آشپزخونه نمیرم میرم میبینم حتما

قیمتشو میدونی چنده شما؟

كأسه ايي ١٨٠هزار تومن بدون كأسه ١٢٠هزار تومن

بند دل منی.. بی شک تو جان منی..میخواهم کاری کنم تا تمام طفل های این سرزمین سراغ شادی را از تو بگیرند❤

چقد جالبه هربارکه منم میخوام ی چی بخرم میام میبینم یکی تاپیک زده براش  دفه قبل گاز میخواستم بخرم الان همزن برقی.

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه

عزیزا منم میخام همزن بخرم که شروع کنم ب کیک پزی و ... ، مجردم ،میخام یاد بگیرم . ب نظرتون گاسونیک خوبه ؟ یه مدا کاسه دارشو دیدم 5 سرعته و توربو هم داشت ، 150 تومن . ب نظرتون خوبه ؟ میخام تخم مرغو خوب هم بزنه که کف کنه و همینطور خامه رو خوب فرم بده