2789

سلام دوست خوبم من الان جی جی دارم و درد خیلی خفیفی هست و کم کم دردش کم میشه ولی نگران نباش مراحل و طی کن و خدا رو شکر کن که علم پزشکی اونقدر تونسته خوب عمل کنه که الان زنده ایم ؛ در هر صورت این عمل یکی از عمل های بخصوص کلیه است و خیلی خفن انجام میشه و نگرانی نداشته باش 

همین الان که دارم باهات حرف می زنم روی میزم یه بطری آب و آب لیموی تازه است و آقای جی جی هم درونم نشسته منتظر سنگی که به فاصله سه سانتی متریش توی گوشت کلیه خفته است - بعد از اینکه سنگه رو در آوردی یادت باشه تحرک و ورزش و ورجه ورجه رو به زندگیت راه بدی و از این خوراکی های مضر کلا دوری کنی 

فعلا 

بار دوممه عمل کردم، چهار ماه پیش راست و هفت میلی متر و الان چپ و ۱۴ میلی متر، خیلی درد داره موقع دستشویی😭😭😭 ترجیح میدم روی توالت فرنگی سرمو ببرم جلو زانوهام تا دردم قابل تحمل تر بشه. سنگ ۱۴ میلیمتری رو با سنوگرافی ندیدن توی بهترین بیمارستان مشهد (بیمارستان رضوی) و دکتر گفت فقط سی تی اسکن کنم و با سی تی اسکن تشخیص داده شد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم