2777
2789
عنوان

حنا و سلامتی

1957 بازدید | 15 پست

دیشب ۵ شب ک حنا گذاشتم و بعد از ۵ روز اثرات مثبتش رو میبینم در طی این ۵ روز عفونت مقاوم ک ه ر بار با پریودی عود می‌کرد درمان شد

درد در ناحیه ساق پا داشتم ب دلیل زیاد نشستن پشت میز و پا روی هم انداختن بر طرف شده

پوستم روشن تر شده با اینکه سفید پوستم اما پوستم لطیف تر و شاداب تر شده 

اجابت مزاج هم بهتر شده

و کیفیت خوابم بهتر شده صبح ها با نشاط تر از خواب بیدار میشم 

احساس میکنم بدنم رفرش شده

معجزه سلامتی حنا 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من گذاشتم دفعه اول پاهام خنک شده بودولی دفعه دوم شدیدتب کردم و کلا بدنم سنگین

بخاطر برون ریزی هست ادامه بدین  چون ب دفع سموم کمک میکنه و از طریق کف پا سودا و سموم دفع میشه 

قبول ندارم۳۰ ساله از بچگی حنا میزاریم همیشم رنگ حنا بعد ی مدت سیا میشه ک میگن سودای بدن اخه بچه ۱ سا ...

حنا هوشمند هست 

من خودم تا قبل از این اینکه انجام بدم اعتقاد ب اینکه اینقدر مفید باشه نداشتم اما این همه خاصیت درمانی در یک ماده واقعا جالبه 

قدیمی ها این کار رو انجام میدادن و سالم و سلامت بودند حتما در پس آن چیزی نهان بوده ک از دیر باز این کار مرسوم بوده 

به کجات زدی و نحوه مصرفش چجوری

برکف پا ها شب ها موقع خواب 

دوقاشق غذاخوری جنا با اب جوش مخلوط کنید حالت خمیر باشه بعد ب کف پاها بزنید و روی آن نایلون و بعد جوراب بپوشید تا صبح بخوابید 

۳ شب تکرار کنین 

برکف پا ها شب ها موقع خواب دوقاشق غذاخوری جنا با اب جوش مخلوط کنید حالت خمیر باشه بعد ب کف پاها بزنی ...

ببخشید برای چیا خوبه برای رحم و پاکسازی بدن؟ برای مردها هم خوبه؟ من شنیدم با نوره و روغن زیتون و نمک دریا قاطی میکنن میزنن کف پا اینطوری خوبه یا خالی ؟