2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 8786 بازدید | 33 پست
وا این شد دلیل؟ اون چیزهایی که تو فکر میکنی نمیشه همیشع برعکسعبشر خدارو ببین

اگ آبروم برع بفهمه چی؟ ک می‌فهمه کور نیست ک

اون موقع بابام میکشتم الان خودمو بکشم بهتره

اینجانب تاپیک های ۱۴۰۱ ب اینور متعلق ب منه.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

روحم تو آتیش باشع بهتره تا ابروم برعدختر نیستم میخام ازدواج کنم داستانش زیاده گول خوردم تهشم خیانت د ...

هی هی مواظب باش چی میگی ها!!!

خدا تو رو سبک سنگین می‌کنه نه آدم خطاکار.

حواست باشه چی میگی.

میخوای جنایت کنی که آبروت پیش خدا بره اما پیش بنده ش نره؟

تو همین الانشم پاکی و مبرا.پشیمونی پله اول بخششه.خدا برات نمره منفی نزده چون از ته دل پی به اشتباهت بردی.اشتباهی که حتما کم تجربگی هم توش تاثیر داشته.

آبروتو پیش خدا نبر.بنده خدا رو،خود خدا میاره به درستی راه و کار.تو سنگاتو با خدا کندی.کارتو درست کردی.

در ضمن من آقا هستم و می‌دونم بعضی مردا چه ناجوانمردایی هستن.اما بهت قول میدم هیچ آبرویی از تو نمیره.

اگه بمیری هم باز چون خودکشی کردی می‌برنت پزشک قانونی اونجام خانوادت می‌فهمن دختر نیستی دیگه

اون موقع من مردم دیگ

هی هی مواظب باش چی میگی ها!!!خدا تو رو سبک سنگین می‌کنه نه آدم خطاکار.حواست باشه چی میگی.میخوای جنای ...

پشیمون هستم توبه هم کردم گریه هم کردم چون گول خوردم

همینجوری ک اقا هستی میدونی اگ نامزدم بفهمع ولم میکنه

همجنس خودتو میشناسی

چیکار کنم خب 

دختر نیستم میخام ازدواج کنمخودم نخواستم گول خوردم خیانت دیدم

ببین من همین  درد که تو داری در سن ۱۹سالگی کشیده بعضی موقع ها دلم میخواد خودکشی کنم ولی دیدم ارزش ندارعه اگر طرف با شرایط که من دارم  قبول میکنه که هیچ اگر قبول نکرد فدایی سرم میرم کیف دنیا میبرم

2790
2778
2791
2779
2792