2777
2789
عنوان

پیشگویی

131 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من خیلی علاقه دارم به پیشگوها و راجع به آین ه دونستن البته افرادی که انرژی مثبت دارن من وسط آزمون خیلی مهمیم ولی فکرم میره سمت گذشته و پیشگویی و ناراحتی و اینا کسیو میشناسین تو کار انرژی درمانی باشه فقط برای رضای خدای خودش ؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رضای خدای خودش یعنی چی؟

یعتی برای کمک یکسری انسان هستن خاصن اینا خیلی کمن حتی تو یه فیلم بر اساس واقعیت جنگجوی درون برو ببین میان به آدما کمک میکنن چون انسان اومده خدمت کنه 

یعتی برای کمک یکسری انسان هستن خاصن اینا خیلی کمن حتی تو یه فیلم بر اساس واقعیت جنگجوی درون برو ببین ...

هرکسی هرچی میگه که واقعی نیست توی ی فیلم هم بود براساس واقعیت من دیدم طرف جنش شیطانی بود هرچی می‌گفت میشد تهش بدبخت شدن

هرکسی هرچی میگه که واقعی نیست توی ی فیلم هم بود براساس واقعیت من دیدم طرف جنش شیطانی بود هرچی می‌گفت ...

منظورمو متوجه نشدی یکسریا انرژی خالص مثبت دارن میان بهت کمک میکنن من یکیو میخوام دستمو بگیره بعد اتمام کارشون ناپدید میشن 

2790
2778
2791
2779
2792