2777
2789
عنوان

دست زدن به اندام خصوصی بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 2963 بازدید | 62 پست
دخترتو نزار با پسرا بازی کنه مخصوصا این همه از خودش بزرگترینچ جرعتی داری عزیزم اشتباه نکن

بخدا اصلا نمیذارم بچم بمونه خونشون همش اونا میان خونه ما برا ظرف شستن یا غذا درست کردن تو اشپزخونم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چکار کنم بنظرت که بچه هی نخواد اسمشونو بیاره یا بره سمتشون

مجبوری خودت باهاش بازی کنی و وقت بگذرونی 

دیگه وقتی خونه پدربزرگشون هم جمع هستین 

یا کنارشون باش یا تند تند سر بزن 

به اون دوتا بچه هم و شما هر کاری کنید دخترم برای من تعریف میکنه 

اینبار رو چشم‌پوشی میکنم ولی دفعه بعد به همه میگم چیگار کردین 

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

عزیزم سعی کن با دخترت همیشه دوست باشی واسه بازی هم اگه شرایطشو داری ببرش خانه بازی و پارک و شهر بازی ...

نه اینم به زبون نیار

چون بچه ممکنه یه روزی بگه

همین یه فتنه بشه

آش نخورده دهن سوخته

حقم با شما باشه

متهمم شما باشی

ولی خودت مدیریت کن

همین باهم بازی نکردنا رو پیاده کن

داداش یعنی چی؟همینجوری حریم ها حفظ نمیشه پس فردا در ازدواج و موضوعات دیگه مشکل دار میشن

براچی ؟من از کوچیکی بهش گفتم داداشاتن به اونام میگن دلسا اجیتونه که بزرگم شدن  به چشم خواهر باشه براشون فکر دیگه ای نکنن ک یعنی اشتباه کردم؟

من از طرف عموم بهم تجاوز شد 

تموم بچگیم خراب شد 

هیچ وقت هیچ وقت دختراتونو پیش هیچکی تنها نزارید حتی یه دقیقه

من خونه مادر بزرگم شب که همه خواب بودن این اتفاق واسم افتاد و اینقدر ترسو نادان و ساده بودم که به هیچکی چیزی نگفتم تا امروز 

اصلا نمیدونستم این موضوع هات چی هستن 

۹ سالم بود اما مادرم هیچ وقت راجب هیچ مسله ای حرف نزده بود و من به شدت ساده و نا آگاه بودم

سلام عزیزم پسر من ۴سالو نیمشه و شدیدا حساس و کنجکاو که متاسفانه خودم با رفتارام کنجکاوش کردم 

که خیلی زود بهش جای خصوصی و اینارو درمیون گذاشتم 

که خیلی اشتباه بود 

اول اینکه هیچ کس داداش دختر شما نیست و بهش یاد بده با اسم صدا بزنه 

دوم بچتو فقط با همسن خودش بذار 

هیچوقت دختر ۳سالتو نذار با پسر ۸ساله 

سوما حساسش نکن 

مواظبت کن ولی حساسش نکن 

سلام عزیزم پسر من ۴سالو نیمشه و شدیدا حساس و کنجکاو که متاسفانه خودم با رفتارام کنجکاوش کردم که خیلی ...

گلم چرا میگید نگم داداشته؟من از بچگی بهش گفتم داداشتن به اونام گفتم اجیتونه که بزرگ شدن هم این براشون بمونه فکر دیگه ای نکنن

میدونی تو این سن بچه ها خیالبافی میکنن هی مدام داری برای بچه تکرار میکنی ،توام که بچت و تنها نزاشتی ،کی وقت کردن به بچت دست بزنن، خانم مسائل جنسی و هی تکرار کنی برای بچه نتیجه عکس میده