2777
2789
مگه متاهلام از این کارا میکنن😐😐😐😐

مشکل من نیست عزیزم یکی از دوستام گفت مشکلشو بپرسم من یادم رفت بنویسم مشکل من نیست 

من خودم می‌دونم چقدر ب زندگی آدم لطمعه میزنه

اگه اعتیاد داشته باشه طرف مجرد و متاهلی دیگه بهش عادت میشه

برا مجردا عادیه اما متاهل ها عجیبه برام

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگم چرا یکیو لایک میکنم میزنه وارد حساب کاربری خود شوید

اره منم همین طوریه اصلا نمیشه لایک کنم

من یه زن عاشقم با کلی رویای دخترونه من بخاطر تو از همه ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یه جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم بگردم عقب تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میزنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم مرد خوش خنده من
مشکل من نیست عزیزم یکی از دوستام گفت مشکلشو بپرسم من یادم رفت بنویسم مشکل من نیست من خودم می‌دونم چق ...

نه اخه خود.. مجردا که پارتنر در دسترسشون نیست انجام میدن نه متاهلا تعجب ردم

شوهرم گاهی کنارش بودم ولی میرفت زیر پتو فیلم میدید من میفهمیدم

بمیرم برا دلت شکستت

من یه زن عاشقم با کلی رویای دخترونه من بخاطر تو از همه ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یه جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم بگردم عقب تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میزنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم مرد خوش خنده من
نه اخه خود.. مجردا که پارتنر در دسترسشون نیست انجام میدن نه متاهلا تعجب ردم

نمی‌دونم بخدا منم نمی‌دونستم چجوری راهنماییش کنم آخه این مشکلو هیچ وقت نداشتم 

همسرم تو مجردی اینکارو میکرده ولی الان که ازدواج کردیم چیزی ندیدم ازش فک میکنم ترک کرده با ازدواج

ینی به شما گف

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین