2777
2789
عنوان

خسته شدم از کیسه بوکس بودن😡😡😡

194 بازدید | 4 پست

من کلا ادم ارومی هستم و از هر چیز تنش زایی و دعوایی دوری و سکوت میکنم شده اون لحظه جواب ندم اما برم خودم گریه کنم اما دیگه خسته شدم 

از بس غرغر های مامانمو شنیدم یا توهین هاشو 

یا هرکسی اعصاب نداره از خانواده یه تیکه به من میپرونه

دارم قرص اعصاب مصرف میکنم تحملم خیلی کم شده 

بار ها اعلام کردم نکنید تحمل ندارم 

مخصوصا مادرم باز ادامه میده 

همش تیکه میپرونه یا میگه کمکم کن وقتی کمکش میکنم بجای تشکر میگه تو که هیچ کاری. نکردی و الکی حرصمو تر میاره 

واقعا نمیدونم چیکار کنم دعوا هم راه بندازم خودم بیشتر اسیب میبینم 

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

منم خیلی فرد عصبییم ینی زود عصبی میشم ولی نمیخام ب کسی اسیب بزنم ولی خونواده منم فقد بهم میپرن منم چون سعی میکنم عصبانیتمو کنترل کنم بهم خیلی فشار میاد بعدش ی بغض خیلی بد بعدم گریه/:

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خیلی فرد عصبییم ینی زود عصبی میشم ولی نمیخام ب کسی اسیب بزنم ولی خونواده منم فقد بهم میپرن منم چ ...

عزیزم 🥺♥️

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی