monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 6243 عنوان مسکن ملی 69 بازدید | 6 پست سلام مسکن ملی باید زن و شوهرخونه به اسمشون نباشه یا فقط مرد؟؟کسایی که گرفتن راهنمایی میکنن اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️ 1403/05/13 | 14:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
amirmehdii عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 1938 سرپرست نباید خونه داشته باشه اگه اشتباه نکنم سه تا بچه زیر ۲۰ سال هم باید داشته باشه
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 6243 سرپرست ینی مرد من هیچ اطلاعاتی ندارم ازش فقط ازاینو اون شنیدم ک هرکی ی چیزی میگه اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 6243 سرپرست نباید خونه داشته باشه اگه اشتباه نکنم سه تا بچه زیر ۲۰ سال هم باید داشته باشه نه شرایط بچه نداره اما درمورد داشتن و نداشتن خونه هرمی ی چیز میگه ادمو گیج میکنن اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
amirmehdii عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 1938 نه شرایط بچه نداره اما درمورد داشتن و نداشتن خونه هرمی ی چیز میگه ادمو گیج میکنن من تو سایتش خوندم شرایط بچه بود برای متأهل ها برای مجرد ها هم تعهد به ازدواج تا تحویل خونه
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 6243 من تو سایتش خوندم شرایط بچه بود برای متأهل ها برای مجرد ها هم تعهد به ازدواج تا تحویل خونه من کسایی ک دیدم بچه ندارن یا نهایت یدونه کساییم ک بچه زیاد داشتن و کوچولو بودن بهشون تعلق نگرفته اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️