2777
2789
عنوان

فامیل فضول

181 بازدید | 8 پست

خیلی دختر آرومی هستم جواب هیچکس رو نمیدم ولی دیگه نمیکشم 

همش سرشون تو کار منه 

حتی زمان گذشته رو میکوبونن تو سرم 

مثل بچگی ها مامانم دعوام کرده یا زده حالا انگار خودشون چی هستن 

عقده ای شدم 

یکیش دخترش رو شوهر داده به یه فرد بی کار بی عار خسیس بعد به من میگه تو خودت کار کن بابات خرجت رو نده 🤐

در حالی که بابام منو رد چشماش بزرگ کرده الانم میگه درست رو بخون و...

چی بگم بهشون ای خدااااا

من حتی میترسم جوابشون رو بدم ناراحت بشن 

تو زیباترین آرزوی منی ❤️

اونا که کارشون مشخصا اشتباهه هیچی

اشتباه تو و خانواده‌ات اینه که حدشونو بهشون نشون ندادین و اونا این اجازه رو به خودشون میدن که از این حرفا بزنن

تو اینجوری مواقع پدر و مادرت بهتره بگن مثلا ما تا هرجا لازم باشه از بچه‌امون حمایت میکنیم این حرفا چیه و ...

میدونی منظورم اینه یه جور محترمانه و جدی و محکم بهشون بگی اینا به تو مربوط نیست حدتو بدون

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اونا که کارشون مشخصا اشتباهه هیچیاشتباه تو و خانواده‌ات اینه که حدشونو بهشون نشون ندادین و اونا این ...

دقیقا درست گفتی پدر و مادرم بهشون خیلی خیلی رو دادن یکیشون بچشون همسن من بود هر چی برا من می‌خریدن برا اونم می‌خریدن و ...

مشکل اینه جلو پدر و مادرم نمیگن میدونن بابام دهنشون رو جر میده فقط پیش خودم میگن 

شاید فهمیدن نمیتونم جوابشونو بدم ولی ایندفعه واقعا باید جوابشونو بدم 

تو زیباترین آرزوی منی ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا درست گفتی پدر و مادرم بهشون خیلی خیلی رو دادن یکیشون بچشون همسن من بود هر چی برا من می‌خریدن ب ...

پس خودت جواب بده نه با فحش و دعوا یه جوری جواب بده که نه بتونن بگن بی‌احترامی کردی به بزرگتر و مقصر تویی هم حدشونو بدونن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
پس خودت جواب بده نه با فحش و دعوا یه جوری جواب بده که نه بتونن بگن بی‌احترامی کردی به بزرگتر و مقصر ...

درسته همینطوری میکنم مرسی از راهنماییت عزیزم 

تو زیباترین آرزوی منی ❤️

به جهنم بزار ناراحت بشن بخوره تو سرشون اینسری قشنگگگگگگ جوابشونو بده نزار چیزی رو دلت بمونه

از دستشون خسته شدم دیگه واقعا این دفعه جوابشون رو میدم 

کاش فامیلا آنقدر سرشون تو زندگی ما نباشه 

تو زیباترین آرزوی منی ❤️

درسته همینطوری میکنم مرسی از راهنماییت عزیزم

خواهش میکنم