2777
2789
عنوان

زیارت امام رضا توی تایم پریودی 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 9558 بازدید | 74 پست
هیچ اشکالی نداره از یه خادم که سالیان سال بود اونجا بود پرسیدم گفت برید زیارت کنید فقط نشینید حرکت ک ...

پس ضریح کجاست کامنتت حق الناس حق الله باهم داره

مهم دله،وگرنه چشم هرروزیه بهترشومیبینه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی واقعا عقلتون از دست دادین هر چی هم بگیم بازم همین کودنی ک هستین هستید

نه خب جواب سوالمو بده چرا طفره میری

نگران نباش تو این دو سه سال ادمای احمقی مثل شما بوجود اومدن تا قبل سه سال پیش وجود خارجی نداشتین 

بهم بگو سطح سوادت چقدره خب

شما ک اعتقاد دارین چه گلی به سرتون زدین؟

ی روزی میاد بدجوری پا میخوری . اونجا میفهمی پاخوریت از خدا و امام رضا بوده یا ن ‌..

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

من تازه پریودم تموم شده بود نمی‌دونم چرا دوباره پریود شدم

از خادم ها بپرس بهت میگن که اشکالی نداره بری زیارت حتط میتونی ظریح رو هم زیارت کنی فقط نباید بشینی یا وایسی باید حرکت کنی از این در بری تو از اون در بری بیرون 

ضریح هست اما قبر اصلی میشه زیر ضریح . ی حالت زیر زمینی داره اونجا دفن شدن 

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

بزن تو گوگل حتی میاد برات چند متر پایین تره مث حالت زیر زمین 

اگه خودم نپرسیده بودم و با گوشه‌ای خودم نشنیده بودم نمیگفتم حتی از یه خادمی پرسیدم که آقا بودن  مسن بودن و گفتن ۴۰ ساله خادم هستن 

گفتن رفت و آمد و زیارت ظریح اشکالی نداره فقط توقف نکنید و نشینید 

نه خب جواب سوالمو بده چرا طفره میرینگران نباش تو این دو سه سال ادمای احمقی مثل شما بوجود اومدن تا قب ...

دانشجوی ترم یک پزشکی ام سطح سوارم لاقل از تو یکی بیشتره ، افتخار میکنم که مث شما ها خام ی سری حرفایی ک خودم ندیدم و نشنیدم نشدم ، فقط ی سوال اوکی ما ۶ ۷ میلیارد آدم غ مسلمون احمق ، حتما شماها که تو بیشترین حالت یک میلیارد هم نمیشین عاقلین؟😂😂😂

مادر من ۳۰ سال قبل عمرشو داد به شمااز نشونه های یه حروم زاده توهین به شخص مقدسی مثل مادره

امضاتو اینجوری گذاشتی و راحت تهمت حرامزادگی به شخصی که ندیدیش اصلا میزنی ،آل محمد سبک زندگیش این نیست ها

مهم دله،وگرنه چشم هرروزیه بهترشومیبینه
امضاتو اینجوری گذاشتی و راحت تهمت حرامزادگی به شخصی که ندیدیش اصلا میزنی ،آل محمد سبک زندگیش این نیس ...

دمت گرم مشخصه چون اینا از مسلمون بودن و امام رضایی بودن فقط اسمشو بلدن ، خداروشکر زندگی من جز تلاش و انسانیت هیچی نبوده حتما شما بهتر خبر دارین که نظر میدین راجب من

دانشجوی ترم یک پزشکی ام سطح سوارم لاقل از تو یکی بیشتره ، افتخار میکنم که مث شما ها خام ی سری حرفایی ...

عزیزم یک میلیارد مسلمان هم کم نیست، اصلا دنیا با همین تضاد عقایده که شده دنیا، وگرنه همه مثل هم، هم اعتقاد بودیم که نه چالشی وجود داشت نه هیجانی، پس دنیا را بپذیر

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بی‌دفاع شده‌ام.هیچ‌کس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت. نمی‌دونستم قراره فردایی بیاد که پدرم رو هم به خاک بسپاریم، ولی اومد و الان نه تنها بی دفاع شدم که به سپری در برابر حملات تبدیل شده ام

البته تا همینجا مشخص شد ، هر کی خیلی ادعای مسلمونی کرد طرز بیانش رو ببینید جز یک نفر فقط

و مقایسه کنید با کسایی ک ادعا نکردن حالا یا اعتقاد دارن یا ندارن خودتون قضاوت کنین😂😂

2790
2778
2791
2779
2792