2777
2789
عنوان

زیارت امام رضا توی تایم پریودی 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 9558 بازدید | 74 پست
سطح سوادمون دیپلمه فعلا ولی اینکه یه رشته درس میخونی دلیل نمیشه ب بقیه برتری داشته باشی و بگی من از ...

عزیزم زبون فارسی که متوجه میشی؟ دارم میگم پرسید سوادت چیه گفتم ، چیش نامفهومه برات که باز حرف درست میکنی؟!

جایی ک نوشتم از بقیه برترم رو برام بیار ببینم از کجا دراوردی

من راضیم از حسی که دارم و هزار برابر بیشترش هم میکنم هر کی به فکر زندگی خودش باشه بهتره موفق باشید

پس توهین نکنید

من دم در خونه ی شما نیومدم برا صحبت باهات

اون توهینت به امام رضا و اهل بیت بوده

دین نداری آزاده باش این رو که قبول داری؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس توهین نکنیدمن دم در خونه ی شما نیومدم برا صحبت باهاتاون توهینت به امام رضا و اهل بیت بودهدین ندار ...

من به اونا توهین کردم؟! گفتم الکیه این توهینه؟

اصا اگه توهینه بزارید خودشون جواب بدن ن شما ممنون

عزیزم زبون فارسی که متوجه میشی؟ دارم میگم پرسید سوادت چیه گفتم ، چیش نامفهومه برات که باز حرف درست م ...

اینکه گفتی نگران نباش سطح سوادم از تو بیشتره ینی چی مفهومش😐😂

ترم یک 😂

من به اونا توهین کردم؟! گفتم الکیه این توهینه؟اصا اگه توهینه بزارید خودشون جواب بدن ن شما ممنون

شما یه مهر غلط میزنی به اعتقادات کل مسلمونا یعنی عادیه مسئله ای نیست؟😂😂

خیلی خوبید بخدا فقط امیدوارم که سر عقل بیاین

ولی قطعا اونی که هم مسلمون باشه و هم کار خوب رو میکنه و آدم خوبیه از درجات خیلی بالاتری برخورد دارهم ...

درسته، پس قطعا اونیکه مسلمونه، اگه بد باشه و بدی بکنه جایگاهش از یک آدم بد بی دین بدتره...

نتیجه اینکه دیندارها باید بیشتر مواظب کردار و گفتارشون باشن

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بی‌دفاع شده‌ام.هیچ‌کس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت. نمی‌دونستم قراره فردایی بیاد که پدرم رو هم به خاک بسپاریم، ولی اومد و الان نه تنها بی دفاع شدم که به سپری در برابر حملات تبدیل شده ام

درسته، پس قطعا اونیکه مسلمونه، اگه بد باشه و بدی بکنه جایگاهش از یک آدم بد بی دین بدتره...نتیجه اینک ...

قطعاً عزیزم 

ما باید اون ایده ال رو بشناسیم و زندگیمونو چه اقتصادی چه سیاسی چه اجتماعی چه فرهنگی بر اون اساس بچینیم و پیشرفت کنیم جوری که همه با اصل دین اشنا بشن و واقعا لذت ببرن

خیلی از کافرا هم هستن عزیزم که میان با لباس دین مثلا دزدی میکنن و میخوان وجهه ی دین رو خراب کنن پس ما نباید اینارو بگیم مسلمونی

چقد طرز بیانتون رو دوست داشتم مثل بقیه که ادعا دارن امام رضایی ان فقط اسمش رو بلدن هه ..

قربونت گلم 🤍

من اصلا آدم مذهبی نیستم ولی به اماما اعتقاد دارم و تو زندگیم کسی و دیدم که اعتقاد نداشته اصلا سرزنشش نکردم و هیچوقتم قضاوت نمیکنم شاید اون ذاتش از منی که اعتقاد دارم بهتر باشه و همیشه از خدا خواستم خودش عشق امامارو بندازه تو وجود اون آدم..... 🙃

رقصیدیم تو این جهان تنگ بنا شده🥲
سری قبل هم پریود شدم رفتم توی محوطه ای ک ضریح رو ب روشه نشستم کلی زیارت خوندم و دعا کردم 🥺😭خدام گف ...

کاری کن قطع بشی 

مثلا نشاسته رو با آب وگلاب یکم بپزی بخوری قطع میشه 

من یه بار عروسی دعوت بودم همون روزم شدم اون روز اونقدر نشاسته خوردم که فرداش کامل تموم شدم😅

کاری کن قطع بشی مثلا نشاسته رو با آب وگلاب یکم بپزی بخوری قطع میشه من یه بار عروسی دعوت بودم همون رو ...

عزیزم اینو انجام بده من تو موقع هایی که تایم پریودیم ناجور میوفته اینکار میکنم ویه روزه تموم میشم. حتی میتونی دسر نشاسته درست کنی ولی زیاد بخور که قطع بشه 

بعدش رفتی حرم لطفا منو هم دعا کن🙏❤️

چقد طرز بیانتون رو دوست داشتم مثل بقیه که ادعا دارن امام رضایی ان فقط اسمش رو بلدن هه ..

آتوسا جان من به رفیقی داشتم عاشق امام رضا بود جوری از امام رضا حرف میزد که هر دفعه اشک تو چشماش جمع میشد این انقدراز امام رضا و خواب که دیده بود می‌گفت که من عاشق امام رضا شدم و قبل این اصلا نمی شناختمش انگار

بعدش مایه بار رفتیم زیارت و تو همون زیارت معرفت آقا رو به من دادن و من در حین زیارت کارم شده بودفقططط گریه 

اما گریه می برای حاجت و .... نبود من عاشق امام رضا شده بودم 

و بعد یک سال و ... خواب امام رضا رو دیدم و حاجتم رو که بعداً داشتم تو خواب به  من دادن یعنی منظورم اینه من رفتم زیارت اصلا حاجت نخواستم ازش اما چون با معرفت بود زیارتم خودشون لطف کردن نیاز من رو خودشون برآورده کردن

سلام خوبین ؟ یعنی میشه داخل اونجا که ضریح هم هست رفت؟؟

سلام عزیزم من از یه خادم پرسیدم گفتن اشکالی نداره فقط توقف نکن و سریع سلام بده و از در دیگه خارج شو 

بله همون قسمت که ضریح هست رفتم 

2790
2778
2791
2779
2792