2777
2789
عنوان

از ششمین روزی که مادر شدم

208 بازدید | 21 پست

خیلی سخته..

خونه مادرم هستم و همسرم خونه خودمون. 

میاد به ما سر میزنه ولی دلم برای زندگی دونفره مون تنگ شده.

تابستونای پارسال که میرفتیم پیاده روی و گردش...

دیروز بهش گفتم کی به زندگی قبلیمون برمیگردیم،  گفت هیچوقت، چون این بچه همیشه وسط این زندگی هست و دیگه هیچی مثل قبل نمیشه.

دیشب تا صبح خواب همسرمو دیدم که دوباره دوتایی کنار هم هستیم .

انگار من و شوهرم برای بچه دار شدن آماده نبودیم.

همش به اصرار من بود چون میگفتم سنمون بالا رفته و بعدا پشیمون میشیم

دلم برای محل کارم هم تنگ شده.

حس میکنم تو زندان افتادم!

باید قبلش فکراین چیزا هم میکردی ،ولی الان اولشه بعدا که بزرگتربشه میتونی راحت به کارات برسی

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر دو ناشکر هستید 

بچه زندان نیست رحمت و برکته 

احتمالا افسردگی بعد زایمان گرفتید 

سرحال تر که شدی برو سر خونه زندگیت لحظات شیرینی رو شروع میکنید 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

عزیزم این ها بخاطر زایمان هورمون هات تنظیم بشه درست میشی ،ضمنا به نظرم همسرت همراهی و هم دلی لازم رو نداره با شما ،باهاش صحبت کن بگو این روزا باید بیشتر حواسش به شما باشه ،اگر رو پا هستی و از پس خودت و بچه برمیای کم کم برو خونه خودت عزیزم اینجوری خیلی اوضاع بهتر میشه

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

این افسردگی بعد از زایمانه حتما پیگیری کن

آره بچه همیشه هست ولی خیلی شیرینه یه مدت بگذره اصلا یادت نمیاد بدون بچه چطور زندگی میکردی چیکار میکردی

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
عزیزم این ها بخاطر زایمان هورمون هات تنظیم بشه درست میشی ،ضمنا به نظرم همسرت همراهی و هم دلی لازم رو ...

نه خیلی درد دارم نمیتونم برم خونه خودم و از پس بچه فعلا برنمیام

ولی نهایتا یک ماه اینجا بمونم ، بیشتر از این نمیتونم 

نه خیلی درد دارم نمیتونم برم خونه خودم و از پس بچه فعلا برنمیامولی نهایتا یک ماه اینجا بمونم ، بیشتر ...

پس از همسرت بخواه یک شب در میون بیاد پیشت بمونه نباید فاصله بینتون زیاد بشه 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
چون زندگی عاشقانه با همسرتون داشتین ولی کلا چند ماه اول و نوزادی سختیش بعدش خوب میشه و عادی میشه واس ...

حس میکنم همسرم زیاد به بچه علاقه نداره.

اگه اون ذوق داشت، منم به ذوق میاورد.