2777
2789
عنوان

من مسلمونم ولی

1230 بازدید | 100 پست

حجابم کامل نیست(یعنی مانتو کوتاه و...) ولی خیلی ایمان دارم به ائمه و خدا 

نمیدونم چرا فکر میکنم بدون حجاب و... ایمانم کامل نیست از طرفیم میل درونی به حجاب کامل(مثلا چادر) ندارم و میخوام تیپ بزنم و.. نمیدونم انگار گیر کردم بین دوراهی

چو ایران نباشد تن من مباد،بدین بوم و بر زنده یک تن مباد✨ زرتشتی‌ام🤍(اشو زرتشت✨)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میگم ولی ناراحت نشو 

میگی علاقه شدید به خدا دارم ولی به دستورش که چادر علاقه ندارم 

خب این دوتا در تناقص 

هرکسی که دوست داشته باشی روز به روز تلاش میکنی هر چی میگه رو کامل انجام بدی

حجاب که فقط چادر نیست که

من خودم چادری هستم

اما میگم موهات پیدا نباشه لباست نازک بدن نما یا خیلی کوتاه نباشه استین لباسات کوتاه نباشه اینقدر ادمای محجبه ی شیک و لاکچری دیدم بدون چادر 

من اما عشق قلبیه عمیقی به چادر و حجاب دارم ولی روتینم حجابم خیلی بی خودیه متاسفانه . بیست سالگی چادر رو گذاشتم کنار الان چهل سالمه و پونزده سالی هست که میگم کاش چادر طر میکردم کاش حداقل مانتوم درست بود روسری درست داشتم . 

سلام فکرت و احساست درسته ، کامل نیست ، ضعف ایمان داری مثل من ؛ از عمل برآید ،

خب چیکار کنم🙂💔

من اما عشق قلبیه عمیقی به چادر و حجاب دارم ولی روتینم حجابم خیلی بی خودیه متاسفانه . بیست سالگی چادر ...

من ۱۹سالمه و دوست دارم تیپ بزنم ولی احساس گناه میکنم

شما که میدونی حجاب درسته.

پس با نفست بجنگ..نزار بین این دوراهی برنده بشه.

من دقیقا مثل شما بودم.نماز میخوندم.روزه میگرفتم.قرآن حفظ میکردم ولی حجاب خوبی نداشتم..

زمانی که حافظ ۲۰ جز قرآن بودم حتی ..

ولی یه روز باخودم گفتم من که میدونم حجاب درسته.. من که میدونم دستور خداست..پس اون چیزی که داره مانع میشه من نرم سمتش وسوسه شیطان.. دارم به هوای نفسم گوش میدم..

بااینکه واقعا برام سخت بود ولی ازفردای اون روز نذاشتم یه تار موم بیاد بیرون مگر اینکه سهوی حواسم نبوده باشه..

وواقعا الان چادرم یه تیکه از وجودم..هرزمان هم که نتونم تومهمونی بپوشم ازاین لباسای بلند گرفتم..

من ۱۹سالمه و دوست دارم تیپ بزنم ولی احساس گناه میکنم

پای منبر علما بشین مثلا سمت خدارو نگاه کن.تاثیر روت میذاره

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

چیزی که به ذهنم میرسه اینه یه توسل به امام زمان عج بگیر ان شالله راه رو نشونت میدن  دوست و همنشینم خیلی تاثیر داره  همینطور محیط و جوی که میری داخلش حالا هم محیط واقعی و هم مجازی  شرایط رو مطابق خواست خدا بچینی بنظرم راه آسونتر میشه

فعلا به درکش نرسیدیهیچ اشکالی هم نداره.هیچکس کامل نیست...همه مسلمونا یه ایرادی دارن یکی حجابش کمه، ی ...

ولی اینو بگم من کلن از بچگی اهل قضاوت و غیبت و چاپلوسی نبودم همیشه آروم بودم یعنی کلا از قضاوت و ... بدم میاد