mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 عنوان خب خب یدونه حس ششمی ناز میاد😍 1127 بازدید | 229 پست عزیزم یکم از خودم بگو؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته 1403/05/13 | 11:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گورباویچ عضویت: 1403/02/30 تعداد پست: 6570 چرا لایک خرابه😐😐 لطفا مردای گوزباقالی و چوسونه واویلای سایت به من درخواست دوستی ندن مرسی اه😒🎀
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 چرا لایک خرابه😐😐 یه چیزی درست میشه اونیکی داغون میشهمنو میگی؟مهربونی چشمای کشیده داری حیوونارو دوست داری ولی میترسی ورزشم دوست داری و بدنسازی یا یه ورزشی انجام میدی اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
ینفرناشناس عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 1061 سرچ کن حس شسم خیلی قویه یه خانمی به نامه مینا هست بپرس خوبه
ینفرناشناس عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 1061 یه چیزی درست میشه اونیکی داغون میشهمنو میگی؟مهربونی چشمای کشیده داری حیوونارو دوست داری ولی میترسی و ... الان شما جواب می دید؟
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 سرچ کن حس شسم خیلی قویه یه خانمی به نامه مینا هست بپرس خوبه ♥️ممنونم اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 الان شما جواب می دید؟ مهربونی چشمای مشکی یا قهوه ای داری قد متوسط رو به بلندی داری ماکارانی و پاستا دوس داری اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
ینفرناشناس عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 1061 مهربونی چشمای مشکی یا قهوه ای داری قد متوسط رو به بلندی داری ماکارانی و پاستا دوس داری آره 🙂🙂 می گم درسایه دهممو امسال پاس می کنم؟
معجزه_همیشگی عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 320 مهربون ولی جدی هستی، بی حوصله ای، تودعواها زیاد حرف نمیزنی بیشتر ترجیح میدی سکوت کنی،اگه متاهلی یه دختر وپسر داری اگه مجردی هم تا یکی دوسال اینده ازدواج میکنی . خانواده سطح بالایی از لحاظ فرهنگ داری پدرت دلسوزه . داداشت غیرتیه .. مادرت یکم تنبله
مهندس_جوان عضویت: 1401/01/19 تعداد پست: 2970 مهربونی چشمای مشکی یا قهوه ای داری قد متوسط رو به بلندی داری ماکارانی و پاستا دوس داری برای من بگو و گاه باید خندید بر غمی بی پایان...🥲❤
مهندس_جوان عضویت: 1401/01/19 تعداد پست: 2970 مهربون ولی جدی هستی، بی حوصله ای، تودعواها زیاد حرف نمیزنی بیشتر ترجیح میدی سکوت کنی،اگه متاهلی یه د ... برای من بگو و گاه باید خندید بر غمی بی پایان...🥲❤
معجزه_همیشگی عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 320 برای من بگو هرکدوم درست بود بهم بگو . رنگ چشات تیره اس . قدت متوسطه . اندام توپر. مهربون نیستی . ولی بداخلاقم نیستی. از یکی خوشت میاد بروز نمیدی . مغروری . کلا سلطه طلب هستی، پرحرف هستی
مهندس_جوان عضویت: 1401/01/19 تعداد پست: 2970 هرکدوم درست بود بهم بگو . رنگ چشات تیره اس . قدت متوسطه . اندام توپر. مهربون نیستی . ولی بداخلاقم ن ... 🤣همش درست بود خصوصن سلطه طلب و پرحرف میشه بگی متولد چ فصلیمارشدمو شهری ک میخام میارم؟؟ و گاه باید خندید بر غمی بی پایان...🥲❤