2777
2789
عنوان

به پسره چی بگم

73 بازدید | 6 پست

من ۳ ماهه ۲ ماهشو انلاین ۱ ماهشو رو دررو با یه پسری رلم 

این اقا داره برای رزیونتی اماده میشه من نا جایی که میتونم انگیزه میدم و از نظر روحی سعی میکنم ساپورتش کنم 

اونم تو دوران امتحانات من همین طور بود خیلی کمکم کرد خدایی 

صبح پیام داده بود سرم درددمیکنه و صدات خلع سلاحم میکنه و... منم برداشتم زنگ زدم 

تو بیمارستان بود یه دفعه ای ممیدونم از کجا داداشش اومد گفت وای داداشم بعدم گفت بعدا زنگ میزنم قطع کرد 

که من بینیمو عمل کردم نصف صورتم کبود و بی حسه با اون حال بهش زنگ زده بودم 

بعد یه بار زنگ زد جواب ندادم نمیدونم باید چه واکنشی داشته باشم ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا‌ خب‌ شاید‌ کارش‌ طولانی‌ بوده‌ نخواسته‌ معطل‌ بشی‌‌.‌ 

چتونه‌ واقعا از‌ هرچیزی‌ میخواید‌ به‌ مشکل‌ دربیارید

وخدا‌ باماست‌‌ درآنچه‌ گذشت‌ و‌ آنچه‌ هست‌ و‌ آنچه‌ خواهد‌ آمد‌...
وا‌ خب‌ شاید‌ کارش‌ طولانی‌ بوده‌ نخواسته‌ معطل‌ بشی‌‌.‌ چتونه‌ واقعا از‌ هرچیزی‌ میخواید‌ به‌ مشکل‌ ...

خب نثلا پیش داداشش خداحافظی میکرد قطع میکرد میمرد ؟ داداشاش از خودش کوجیک ترم هستن تازه 

منم غرور دارم از سر کوچه که خانوادم پیدام نکردن 

خودش میدونه چقدر درد میکشم حرف زدنی با این حال گوشیو تو روم قطع کرد چی بگم بهش !؟ احساس میکنم غرورم ...

خب داداشش ی چیزیش شده بود الکی که قطع نکرد

حالا راست و دروغ حرفشو نمیدونم

ولی اگه میخوای بهش پیام بده بگو نمیتونم صحبت بکنم چت بکن باهاش

مامان دوقلوهای شیطون👼👼🏻
خب داداشش ی چیزیش شده بود الکی که قطع نکردحالا راست و دروغ حرفشو نمیدونمولی اگه میخوای بهش پیام بده ...

عزیزم داداشش اومده محل کارش خب اوکی ولی حقم نبود گوشیو تو روم قطع کنم واقعا دلم نمیره بهش پیام بدم