2777
2789

اپتامیل چاق میکنه ولی اگربه کودکتان بسازد.چون برای بعضی ازکودکان یبوست وحساسیت پوستی میاره.البته اگربچتون   الرژی داشته باشه حساسیت میگیره.شیر نیدوعسلی کودک روچاق میکنه.شیرخیلی خوبیه

منم با نظر دوستان موافقم ک الکی چاق نشه ک خوب نیس 

اونوقت یکم از حد نرمال بالا بره بعدش هی باید مراقب باشی بیشتر چاق نشه یا دکتر ک ببری میخواد ازمایش تیروئید و قند و این چیزا بنویسه بیخودی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه وزنش نرماله الکی چاقش نکن  من ب پسرم ببلاک میدم بخاطر اینکه خیلی خوبه ولی پف کاذب ب بچه نم ...

اخه میگن ببلاک دفعو زیاد میکنه

زندگیه من پسرم.....میشه واسه سلامتیش صلوات بفرستین.....ممنون
اپتامیل چاق میکنه ولی اگربه کودکتان بسازد.چون برای بعضی ازکودکان یبوست وحساسیت پوستی میاره.البته اگر ...

نه اپتامیل دادم دل درد گرف

اپتامیل چاق میکنه ولی اگربه کودکتان بسازد.چون برای بعضی ازکودکان یبوست وحساسیت پوستی میاره.البته اگر ...

نیدو عسلی راحت گیر میاد؟؟؟؟شیر خوبیه؟؟؟

شیرخیلی خوبیه ولی گمونم ازیک سال به بالاست.سوپرامیل روخواهرم به بچش میداد.ولی وزن بچه تقییر نکرد وظاهرخیلی لاغری داشت.ازیک سال ونیم شیرنیدو دادیم کلا صورتش ووزنش درست شد

شیرخیلی خوبیه ولی گمونم ازیک سال به بالاست.سوپرامیل روخواهرم به بچش میداد.ولی وزن بچه تقییر نکرد وظا ...

اره الان دیدم ی سال ب بالاس.عه یعنی سوپرامیلم بده؟؟

نه ولی به بچه خواهرم نساخت چون وزنش روبالا نمی برد .ببلاک هم دفعش روزیاد کرده بود.راستش از جنوب برامون میفرستادن.نمیدونم تهران داره یانه.شیرخشک نیدوعسلی.خواهرزاده من که بدنش به ه شیرخشکی نمساخت عالی بود

شیرخیلی خوبیه ولی گمونم ازیک سال به بالاست.سوپرامیل روخواهرم به بچش میداد.ولی وزن بچه تقییر نکرد وظا ...

ببخشید نیدو ساده منظورتونه?یانیدوعسلی?

خدایا چنان کن سرانجام کار      تو خشنود باشی و مارستگار💖